ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Fotopoulos Agro το νέο μέλος της οικογένειας του AVENA και της εκπομπής «Κόκκινη Κάρτα» και «PRE GAME»!

 

Ένα νέο μέλος προστέθηκε σήμερα στην οικογένεια του ραδιοφώνου AVENA 97,7 και AVENA.GR καθώς η Fotopoulos Agro είναι και επίσημα χορηγός της εκπομπής  «Κόκκινη Κάρτα» και «PRE GAME».

Το AVENA 97,7 ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Φωτόπουλο και την Fotopoulos Agro για την ευγενική τους χορηγία.

Η Fotopoulos Agro είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και εμπορίας αγροτικού –  γεωργικού μηχανολογικού εξοπλισμού.  Ιδρυτής αυτής ο κ. Φωτόπουλος Σαράντης, ένας άνθρωπος άρρηκτα συνδεδεμένος με τη γεωργία, γεννημένος στην Καβάσιλα Ημαθίας δραστηριοποιήθηκε στην κατασκευή καινοτόμων γεωργικών μηχανημάτων.

Η δημιουργικότητα και ο επαγγελματισμός που τον διακατέχουν,  καθιέρωσαν  τα αγροτικά αυτά μηχανήματα  στον γεωργικό κλάδο της περιοχής και στη συνέχεια σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η επόμενη γενιά, αναλαμβάνοντας τα ηνία, πρόσθεσε την καινοτομία και τον εκσυγχρονισμό στη  κατασκευή αυτών των μηχανημάτων που κατέχουν σήμερα ηγετική θέση στον αγροτικό τομέα.

Πρωτοπόροι και ανελλιπώς τεχνολογικά προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις του σύγχρονου αγροτικού τομέα δίνουμε αποδοτικές, οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις.

Επισκεφτείτε την σελίδα της επιχείρησης ΕΔΩ

Δείτε μερικά προϊόντα στις φωτο που ακολουθούν ενώ στην σελίδα της επιχείρησης μπορείτε να βρείτε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε:

 

 

Απάντηση