ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Γιάννα Τερζή στον avena fm 97,7: “Μην διστάζετε να απομακρύνετε αυτούς που σας κρατάνε πίσω.”

H Γιάννα Τερζή ήταν καλεσμένη την Τρίτη το βράδυ (22/1) στον avena fm 97,7 & avena.gr και παραχώρησε  στη Δέσποινα Καρέκλα μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια απουσίας στην Αμερική, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν ξανά επάνω της, καθώς εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision με το τραγούδι “Όνειρό μου”.  Όπως δήλωσε και η ίδια ένιωσε ανάμεικτα συναισθήματα, αντιμετώπισε, όμως, την κατάσταση με ψυχραιμία και αυτό που κρατάει είναι η αγάπη του κόσμου.

Η παραμονή της στην Αμερική αποτελεί μια τεράστια εμπειρία, ήταν ένα όνειρο που είχε από μικρό παιδί και όταν της δόθηκε η ευκαιρία ένιωσε ότι, αν δεν το τολμούσε θα πρόδιδε τον εαυτό της. Δεν θέλει να μένει με απωθημένα γι’ αυτό τολμά να δοκιμάσει όλα αυτά που έχει υποσχεθεί στον εαυτό της.

Το καινούργιο της τραγούδι “ΚΑΡΜΑ”, το οποίο μιλά για το bullying γράφτηκε με αφορμή μιας προσωπικής εμπειρίας και τονίζει την συνέπεια των πράξεων μας, αφού ό,τι και αν κάνουμε το αποτέλεσμα γυρίζει πίσω.

Της αρέσει να λέει πάντα την αλήθεια και πιστεύει ότι πρέπει να δείχνουμε αυτό που είμαστε, γιατί δεν γίνεται να είμαστε αρεστοί σε όλους. Η συμβουλή που δίνει είναι να μην φοβόμαστε να απομακρύνουμε οποιονδήποτε θεωρούμε ότι μας κρατάει πίσω.

Αυτήν την περίοδο είναι επικεντρωμένη στην προετοιμασία των live εμφανίσεών της, τις οποίες θα ανακοινώσει σε λίγες μέρες.

Όσον αφορά τον πατέρα της Πασχάλη Τερζή και αν υπήρξε η μούσα του ή η πηγή έμπνευσής του, είπε ότι ο πατέρας της πιστεύει ότι από την ημέρα που γεννήθηκε του έφερε πολλή τύχη και άρχισε η καριέρα του να εκτοξεύεται. Η ίδια θαυμάζει τον πατέρα της όχι μόνο σαν καλλιτέχνη αλλά και σαν άνθρωπο για τις αρχές και τις αξίες που έδωσε σε εκείνη και τον αδερφό της και για τον τρόπο που τους μεγάλωσε.

Περισσότερα δείτε στην συνέντευξη:

Απάντηση