ΑΓΡΟΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι αγρότες να ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 17/12 μετά την συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Σταύρο Αραχωβίτη

Κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι αγρότες να ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 17/12 στην Θεσσαλία και τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσουν για Ημαθία, Πέλλα και Κεντρική Μακεδονία.

Αυτό μας είπε ο πρόεδρος του Αγροτικού συλλόγου Βέροιας Τάσος Χαλκίδης ο οποίος συμμετείχε με την Πανελλαδική επιτροπή Μπλόκων στην σημερινή συνάντηση (η οποία τελείωσε πριν λίγη ώρα) με τον Υπουργό αγροτικής ανάπτυξης Σταύρο Αραχωβίτη.

Στη συνάντηση αυτή οι αγρότες έθεσαν προς τον Υπουργό τα ζητήματα που έχουν σχέση με το κόστος παραγωγής,την φορολογία και του ορίου συνταξιοδότησης.

Η πρότασή τους στο θέμα αυτό είναι Για τον άντρα αγρότη η συνταξιοδότησή του να γίνεται στην ηλικία των 60 ετών καιί για την γυναίκα στην ηλικία των 55.

Ο υπουργός υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει τα ζητήματα αυτά κάτι για το οποίο οι αγρότες δεν έμειναν ικανοποιημένοι και Έτσι λοιπόν επιβεβαίωσαν την απόφαση που είχαν πάρει πριν λίγες ημέρες για κάθοδο σε κινητοποιήσεις οι οποίες ξεκινούν από την Δευτέρα 17/12.

Απάντηση