ΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Παναγιώτης Λαφαζάνης για Τσίπρα και Κυβέρνηση στον AVENA 977.Έχουν υποστεί μετάλλαξη.Η εξουσία παραμορφώνει τους ανθρώπους,γι’ αυτό θα έχουν άσχημη κατάληξη.(βίντεο)

O πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης ήταν καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή “Πρωινές Ματιές” στο ράδιο avena 97,7 & avena.gr την Τετάρτη (3/10)).

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Καμπάνη και ερωτώμενος για τις διώξεις που το τελευταίο διάστημα γίνονται προς το πρόσωπό του και εάν τελικά είναι τόσο ”επικίνδυνος για τον τόπο και την δημοκρατία.” Απάντησε χαριτολογώντας.

”Προφανώς μάλλον είμαι επικίνδυνος για την χώρα και την δημοκρατία και όχι αυτοί, που ενώ έχουν κατακλέψει το ελληνικό κράτος κάποιοι από αυτούς ασκούν ακόμη και εξουσία. Έχω διωχθεί επί χούντας και διώκομαι και τώρα σε αυτά τα σκοτεινά πολιτικά μνημονιακά χρόνια.

Στην συνέχεια είπε.

Την στιγμή που ο δημόσιος πλούτος της χώρας αρπάζεται και λεηλατείται το επίκαιρο αίτημα το οποίο κηρύσσει είναι ένα κίνημα αντίστασης και δημοκρατικής ανατροπής, γι’ αυτό τον λόγο διώκεται. Παρά τις διώξεις που δέχεται δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει την παραμικρή υποχώρηση από τις αρχές και τις αξίες του και ιδιαίτερα από την κινηματική δράση που ακολουθεί από μικρό παιδί.

Όσον αφορά την συμφωνία των Πρεσπών την χαρακτήρισε  απαράδεκτη και αντιδημοκρατική, χωρίς ισχύ ούτε για την Ελλάδα αλλά ούτε και για τη γειτονική χώρα. Θα  πρέπει να ξεκινήσει μια συζήτηση με νέες βάσεις με στόχο τη συναίνεση των δύο λαών.

Τέλος ερωτώμενος αν ποτέ περίμενε τέτοια συμπεριφορά από τον Αλέξη Τσίπρα και τους πρώην συντρόφους του προς το πρόσωπό του και τον Ελληνικό λαό και που την αποδίδει.Είπε.

Η εξουσία είναι η πιο ισχυρή μαγνητική έλξη, η εξουσία παραμορφώνει τους ανθρώπους, τους αποσυνθέτει, τους διαλύει. Η κυβερνητική ομάδα γύρω από τον Τσίπρα έχει υποστεί μετάλλαξη και προσφέρουν γη και ύδωρ προκειμένου να μείνουν στις καρέκλες τους.

Εκείνος μαζί με τον Τσίπρα φώναζαν “Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι” και σήμερα ο Τσίπρας λέει ότι η Ελλάδα έχει την καλύτερη στρατηγική συμμαχική σχέση με τις Ηνωμένες Πολιτείες γι’ αυτό θα έχουν άσχημη κατάληξη.

Απάντηση