ΓΥΝΑΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κάντον… να σε σκέφτεται συνέχεια- 5 «ψαγμένα» μυστικά που πιάνουν

Μπορεί να υπάρχουν χίλιες συμβουλές για το πως θα τον κάνεις να σε σκέφτεται όλη μέρα και όλη νύχτα, αλλά αυτό που ξεχνάς (και είναι πολύ σημαντικό) είναι ότι αυτό που προσέχει περισσότερο ένας άνδρας είναι οι απλές, καθημερινές σου κινήσεις.

Δεν χρειάζεται ούτε να το αναλύεις ατελείωτες ώρες με τις κολλητές σου, ούτε να προσπαθείς συνέχεια να τον κάνεις να σε προσέξει χωρίς λόγο.

Γνωρίζεις άλλωστε, ότι οι άντρες είναι περίεργα πλάσματα… μπορεί να έχεις ξοδέψει ώρες στο κομμωτήριο για να φτιάξεις τα μαλλιά σου και εκείνοι να παρατηρήσουν τα άβαφα νύχια σου.

Όπως και να έχει μην προσπαθήσεις να τους καταλάβεις, ούτε να τους αλλάξεις… προτίμησε μόνο να αφήσεις τη «σφραγίδα» σου σε κάποια πράγματα, ώστε να πηγαίνει η σκέψη τους κατευθείαν σε σένα.

Ορίστε, μερικές συμβουλές που δεν είχες σκεφτεί:

Βάλε το άρωμα σου όταν είσαι στο αυτοκίνητό

%image_alt%

Φόρεσε κανονικά το άρωμα σου πριν τον συναντήσεις και ανανέωσέ στο αμάξι του (κατά προτίμηση) όταν γυρνάτε από την έξοδο. Έτσι, «άθελά» σου θα έχεις αφήσει το στίγμα σου στο αμάξι του, με αποτέλεσμα να σε σκεφτεί αμέσως μόλις μπει σε αυτό για να πάει στο γραφείο!

Μην ντραπείς να του πεις που υστερεί
Οκ, όταν μας αρέσει κάποιος, πάντα εστιάζουμε στα θετικά του και ξεχνάμε τα αρνητικά του. Αν το καλοσκεφτείς, όμως, αυτό κάνουν όλοι… Δεν σου λέμε να του «χτυπάς» συνέχεια ότι κάνει τα πάντα λάθος, αλλά να μην φοβάσαι να τον χαρακτηρίσει “κακομαθημένο”, “φλύαρο”, “υπερβολικό”, “εγωιστή”, κ.α αν είναι. Πιο πολύ θα σκέφτεται αυτό, παρά το κομπλιμέντο σου για το ντύσιμό του.

Μην του πιάνεις το χέρι πρώτη

%image_alt%

Μπορεί να μην σου έχει περάσει καν από το μυαλό αυτή η λεπτομέρεια, αλλά τις περισσότερες φορές εμείς είμαστε αυτές που πιάνουμε πρώτες το χέρι του αγοριού μας. Εσύ, μην το σκεφτείς, άσε εκείνον να σε πιάσει από το χέρι, να σε φιλήσει στο δρόμο, να σου χαϊδέψει τα μαλλιά και να σου δείξει πως ενδιαφέρεται… δεν χρειάζεται να τα έχουν όλα έτοιμα, ακόμη και τα πιο λογικά πράγματα.

Μην είσαι αμίλητη με την παρέα του
Κάθε φορά που είσαι με την παρέα του, ουσιαστικά σε περνάει από τεστ. Θέλει να δει αν είσαι αστεία, κοινωνική και συμπαθείς τους φίλους του. Αν, λοιπόν, θεωρείς ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλάς λίγο και κυρίως με το αγόρι σου, τότε το πιθανότερο είναι να… «κοπείς στο τεστ». Προτίμησε να κάνεις ερωτήσεις, να δείξεις πως έχεις χιούμορ και να μην μιλάς συνέχεια για σένα. Δείξε του ότι μπορείς και με το παραπάνω να σταθείς μαζί τους.

Μην του στέλνεις συνέχεια μηνύματα όσο είσαι στην δουλειά

%image_alt%

Αυτό που επιδιώκεις είναι να σε σκέφτεται όλο και πιο πολύ. Αυτό, λοιπόν, δεν θα το πετύχεις, αν επικοινωνείς μαζί του συνέχεια. Άφησε τον να σου στέλνει εκείνος πρώτος για να δει τι κάνεις όσο είστε και οι δύο στην δουλειά. Αν πάλι θέλεις να του στείλεις, κανένα πρόβλημα… απλά μην ξεκινάς συνέχεια με την κλασική φράση «Τι κάνεις, τι νέα»… προτίμησε να βάλεις την φαντασία σου να δουλέψει…

πηγή

Απάντηση