ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/9

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ μία όμορφη και σχετικά ανάλαφρη μέρα ξημερώνει για εσένα με τον Δία να κάνει την είσοδο του στον Ζυγό και μπορείς τώρα να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Βρες χρόνο να αφιερώσεις στην οικογένεια σου και στους φίλους σου που έχεις αμελήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές
Φίλε Κριέ στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ χωρίς άγχος και με πολύ καλή διάθεση. Οι αδέσμευτοι Κριοί, βγείτε έξω με φίλους και χαμογελάστε απαλλαγμένοι από τα άγχη. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την νέα θέση του Δία τα φλερτ δεν θα λείψουν, αρκεί να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, μείνε ψύχραιμος ότι κι αν συμβεί και μην παρεκτραπείς σε συμπεριφορές που θα βλάψουν την εικόνα σου αλλά και το καλό κλίμα συνεργασίας που έχεις δημιουργήσει με τόσο κόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να μαζευτείς αφού σήμερα θα έχεις την τάση να ξοδεύεις αλόγιστα και απροκάλυπτα!

Ταύρος

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αποφύγεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Δείξε κατανόηση και διπλωματία. Κάποιες εξελίξεις θα σε αναστατώσουν αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα θα δείς πως είναι υπέρ σου, γι αυτό μην αγχώνεσαι άδικα!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, πριν μιλήσεις με το ταίρι σου, σκέψου πρώτα τι έχεις να του πεις και μετά κουβέντιασε μαζί του. Γίνε συγκεκριμένος στον εαυτό σου για να μπορείς να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και στον άλλον. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, είναι πολύ πιθανό σήμερα να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συγκινήσει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις πολλές υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείς να τακτοποιήσεις όλες μαζί. Βάλε ένα πρόγραμμα που θα σε κατευθύνει. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις περιττά έξοδα που μετά θα σε αγχώσουν.

 

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε η σημερινή Παρασκευή με τον Δία να κάνει την είσοδο του στον Ζυγό είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και δεν πρέπει να επηρεαστείς από τους γύρω σου και να κάνεις πίσω στα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου, αλλά και το ένστικτό σου για να δώσεις τις απαντήσεις που εσύ νομίζεις ότι είναι οι κατάλληλες.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Δίδυμε τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά και αν αποφύγεις κάποιες στιγμές έντασης θα περάσεις ένα όμορφο βράδυ. Μην στέκεσαι σε λεπτομέρειες και μη γίνεσαι τόσο αυστηρός με τον σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη είσαι ελεύθερος, να προετοιμαστείς για φλερτ. Απόψε θα σε πλησιάσουν για να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε το πράσινο φως και μην κλείνεσαι!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα θα πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει, αλλά πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για κάθε εξέλιξη ή ευκαιρία που θέλει ειδικούς χειρισμούς. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές, ιδιαίτερα στα μικρά γράμματα που τις ακολουθούν.

 

Καρκίνος
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις. Θα χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις τις οποίες αποφεύγεις εδώ και καιρό. Αν παραμείνεις ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις θα τα καταφέρεις μια χαρά. Αλλά προσοχή γιατί οι συγκρούσεις είναι πιθανές και βαδίζεις σε λεπτές ισορροπίες.

Αισθηματικές
Φίλε Καρκίνε στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφο σου και να αφήσεις στην άκρη τα όποια προβλήματα που σας έχουν απομακρύνει το τελευταίο διάστημα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, αξιοποίησε το θετικό κλίμα που επικρατεί γύρω από το όνομα σου, για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να διώξεις το άγχος για να πάνε καλά τα πράγματα. Μέσα στον πανικό δεν θα κάνεις τις σωστές κινήσεις για την επαγγελματική σου πορεία. Αλλά και τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Αν χρειαστεί να κλείσεις συμφωνίες άφησε τες για αργότερα.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα η σκληρή δουλειά που έχεις κάνει έχει ήδη αποδώσει θετικά αποτελέσματα, αλλά σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσεις κι άλλο για να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Μην επαναπαύεσαι και μην αφήνεις τον καιρό να περνά. Με τον Δία από εδώ και στο εξής να κινείται στον Ζυγό θα έχεις τη δυναμικότητα να καταφέρεις ότι θέλεις αρκεί να το βάλεις σκοπό. Με λίγο πιο θετική ματιά θα πετύχεις ακόμα περισσότερα από αυτά που ελπίζεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα στη σχέση σου έχουν μπει σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς την ημέρα δίπλα στον σύντροφό σου. Η επικοινωνία σου είναι καλή και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ζητήσεις κάποια πράγματα που επιθυμείς. Αν δεν είσαι σε σχέση, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και μην αγχώνεσαι. Σύντομα θα νιώσεις ότι κάποιο άτομο σε συγκινεί.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν όπως θέλεις. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή και επιφυλακτικότητα σε κάποιες προτάσεις για να μην υποκύψεις σε παγίδες. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν λίγο καλύτερα. Με προσοχή κάνε κάποιες κινήσεις που θα σου φέρουν έσοδα και θα σε ανακουφίσουν.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε σήμερα οι συζητήσεις που θα κάνεις θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και απάντησε σε όσα σου καταλογίζουν, ως δικά σου λάθη. Εξάλλου, έχεις την ικανότητα να πείθεις για όσα πραγματικά πιστεύεις, αρκεί να μειώσεις τα νεύρα σου και μην χάσεις την ψυχραιμία σου.

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά και μπορείς να περάσεις ένα όμορφο βράδυ γεμάτο τρυφερές στιγμές και καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Εσύ που έχεις ακόμη την μοναξιά στην ζωή σου, αυτή είναι μια περίοδος που η γοητεία σου κάνει θραύση. Εκμεταλλεύσου την!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις μια παρόμοια στάση απέναντι στα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν. Με ψυχραιμία θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις και θα προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους, γι’ αυτό βάλε ένα καλό πρόγραμμα και ακολούθησε το για να μην αγχωθείς αργότερα από τα χρέη που θα έχεις μαζέψει.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ σήμερα άνοιξε τα μάτια σου και προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις αντικειμενικά. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και με την βοήθεια του Δία που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στο ζώδιο σου να μη φοβάσαι τίποτα. Αυτά που έχεις θέσει ως στόχους στο μυαλό σου θα τα πετύχεις άνετα και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τόλμησε κάποιες αλλαγές για να ανανεωθείς ψυχολογικά και να νιώσεις περισσότερη ελευθερία.

Αισθηματικές
Φίλε Ζυγέ η ημέρα θα σου δώσει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, για να κάνεις τον σύντροφο σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά σου, η ανεβασμένη σου διάθεση θα κατακτήσει σήμερα όποιον βάλεις στο μάτι. Μπορείς να διασκεδάσεις και όπου σε βγάλει…

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι σε καλά επίπεδα και εσύ νιώθεις ικανοποιημένος και έχεις όρεξη να συνεχίσεις με τους ίδιους ρυθμούς. Η πορεία των οικονομικών σου δεν είναι και η καλύτερη και πρέπει επειγόντως να ανακαλύψεις τρόπους να την βελτιώσεις άμεσα χωρίς να καταφύγεις σε δανεισμούς.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ τη σημερινή Παρασκευή θα σε χαρακτηρίζει μία τάση να εξερευνήσεις τις αιτίες, που σου προκαλούν ένα συναίσθημα ανικανοποίητου. Οι μυστικές επαφές και οι όποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες έρχονται τώρα στο φως αλλάζοντας τα δεδομένα της ζωής σου. Οι εξελίξεις της τελευταίας περιόδου που σε επηρέασαν αρνητικά, τώρα θα είναι απλώς αναμνήσεις, αφού θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις τόσα πολλά πράγματα που θα σε ευχαριστήσουν.

Αισθηματικές
Φίλε Σκορπιέ η δυναμικότητα σου είναι αυξημένη και αυτό θα το εκφράσεις έντονα σε αισθηματικό επίπεδο. Μπορείς να θέσεις κάποια όρια στην σχέση σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι από μερικές καταστάσεις. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στην ζωή σου, οι κοινωνικές σου επαφές θα είναι στα ύψη τους και πολύ σύντομα θα κάνεις και την γνωριμία που έψαχνες τόσο καιρό.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θέλεις να τελειώνεις κάποιες υποθέσεις που σε φέρνουν πίσω στα σχέδιά σου. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις έξοδα, γιατί πρέπει να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη δείξε σήμερα σύνεση στην διαχείριση των χρημάτων και των περιουσιακών σου στοιχείων και απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και τολμηρές επενδύσεις. Με τον κυβερνήτη σου Δία να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού θα υπάρξουν ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σου που σε προβληματίζουν, αλλά πρέπει να φροντίσεις να ξέρεις τι είναι αυτό που ακριβώς θέλεις και αν σε συμφέρει να το κάνεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου, αν είσαι Τοξότης είναι σε καλά επίπεδα και θα γίνουν συζητήσεις με τον σύντροφο σου για την πορεία της. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και να πεις μερικά πράγματα με το όνομά τους. Και αν ακόμη παλεύεις να διώξεις τη μοναξιά από το πλάι σου δραστηριοποιήσου πιο έντονα και άνοιξε τον κύκλο γνωριμιών σου, ώστε να έρθεις σε επαφή και με άλλους ανθρώπους.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα έχεις θετικές εξελίξεις. Σχέδια, συνεργασίες, καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού, αντιθέτως να φροντίσεις να καλύψεις κάποιες ξεχασμένες οφειλές σου.

 

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε υπάρχουν γύρω σου κάποια θέματα που παραμένουν στάσιμα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε περισσότερο από αυτό που ήδη κάνεις. Μην προβληματίζεσαι άδικα και επικεντρώσου σε όλα εκείνα που περνάνε από το χέρι σου. Μη φοβάσαι να πάρεις το ρίσκο κάποιων αποφάσεων ακόμα κι αν κάποιοι θεωρούν ότι είναι λανθασμένες.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή είναι καλή μέρα για να ξεπεράσεις αμφιβολίες σχετικές με τον σύντροφό σου. Η επικοινωνία σας ευνοείται και μπορείτε να καθίσετε ήρεμα και να κουβεντιάσετε τα τελευταία τεκταινόμενα της σχέσης σας που σας έχουν ψυχράνει. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, μην  μείνεις αυτό το βράδυ κλεισμένος στο σπίτι και βγες έξω με την παρέα σου για να διασκεδάσεις. Τα φλερτ που θα γίνουν μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά σε αυτόν ή αυτήν που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά. Αν αφήσεις και κάποιες μαύρες σκέψεις στην άκρη θα δείς ότι όλα μπορούν να κινηθούν υπέρ σου. Άλλωστε η δουλειά που έχεις ήδη κάνει μέχρι τώρα είναι πολύ σημαντική. Τα οικονομικά σου, ωστόσο, θέλουν προσοχή. Μην ξοδεύεις εκτός από το πρόγραμμά σου.

 

Υδροχόος
Σήμερα φίλε Υδροχόε η δύναμη που αισθάνεσαι θα επικεντρωθεί κυρίως σε ζητήματα του παρελθόντος. Με την βοήθεια του Δία που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Ζυγό θα καταφέρεις να διορθώσεις κάποια λάθη ώστε να κινηθείς απαλλαγμένος προς τα μελλοντικά σου σχέδια. Ότι κι αν κάνεις μην το κάνεις βιαστικά και παρορμητικά και δράσε αποκλειστικά με την λογική σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος είναι μια καλή μέρα με επικοινωνία και όμορφες στιγμές αλλά και ξεκαθαρίσματα για τη σχέση σου. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα,  η γοητεία σου σε βοηθά να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις και να έχεις θετικά ανταπόκριση.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, άφησε τις αλλαγές που σκέφτεσαι για αργότερα καλέ μου Υδροχόε. Προς το παρόν συγκεντρώσου στα άμεσα ζητήματα και μην αγχώνεσαι γιατί έτσι το μόνο που καταφέρνεις τελικά είναι να αποσυντονίζεσαι. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να τελειώνεις με τις εκκρεμότητες που έχεις, ώστε να εξασφαλίσεις την ηρεμία σου.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ σήμερα η κοινωνική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και θα βρεθείς με αρκετούς φίλους και γνωστούς οι οποίοι μάλιστα θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου. Η καλή σου διάθεση είναι το εισιτήριο για να τους πείσεις για όσα θέλεις να κάνεις. Προσοχή στην υπερκόπωση που παραμονεύει!

Αισθηματικές
Φίλε Ιχθύ σήμερα στην αισθηματική σου ζωή άφησε τα άγχη της καθημερινότητας και βγάλε όλο σου τον συναισθηματισμό προς τον σύντροφο σου. Θα περάσεις πολύ όμορφα αν απαλλαγείς από τις έννοιες και τις σκοτούρες που βασανίζουν το κεφάλι σου. Οι αδέσμευτοι, δείξτε την τρυφερή σας πλευρά και θα δείτε άμεση ανταπόκριση.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις με προτάσεις και ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή και καλή διαχείριση για να μην χάσεις τη σειρά σου.

Απάντηση