Σάλος στην Κύπρο με τον Μακρόπουλο: Δεν έβγαινε στη σκηνή, αν δεν του έδιναν και άλλα λεφτά

Σύμφωνα με τους διοργανωτές ο τραγουδιστής ζητούσε περισσότερα χρήματα από αυτά που είχε συμφωνήσει

Ο τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος που βρέθηκε στη Κύπρο για να εμφανιστεί στο φεστιβάλ μπύρας Septemberfest που πραγματοποιείται στη Λευκωσία, διαπιστώνοντας ότι ο συναυλιακός χώρος ήταν κατάμεστος από κόσμο (14.000 άτομα), αρνήθηκε να τραγουδήσει, αν πρώτα οι διοργανωτές δεν του κατέβαλαν έναν επιπλέον ποσόν μερικών χιλιάδων ευρώ, από αυτό που είχε συμφωνηθεί.

Οι διοργανώτες για να μην τινάξουν την εκδήλωση στον αέρα κατέβαλαν τα χρήματα και ο Ν. Μακρόπουλος εμφανίστηκε με καθυστέρηση. Απευθυνόμενος στους ανθρώπους που είχαν πάει να τον δουν και να τον ακούσουν,  μόλις βγήκε στη σκηνή τους διαβεβαίωσε πόσο πολύ χαίρεται που βρίσκεται στη Κύπρο που την αγαπάει ιδιαιτέρως…

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης με ανάρτηση τους στο Facebook ανέφεραν ότι θα κινηθούν νομικώς κατά του τραγουδιστή και του ατζέντη του στη Κύπρο ζητώντας αποζημιώσεις για την ζημιά που υπέστησαν εξ αιτίας της αθέτησης της συμφωνίας.

Κάτω από την ανάρτηση εκατοντάδες χρήστες του Facebook σχολιάζουν με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια την στάση του τραγουδιστή, ο οποίος σύμφωνα με τους διοργανωτές είναι η δεύτερη φορά που αθετεί τα συμφωνηθέντα μαζί τους.

Απάντηση