5 τάσεις σε μακιγιάζ και μαλλιά που θα λατρέψουμε αυτό το φθινόπωρο ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ

ο φθινόπωρο είναι εδώ αλλά δεν υπάρχει λόγος μελαγχολίας! Το φθινόπωρο σημαίνει την έναρξη μιας νέας δημιουργικής χρονιάς στο σχολείο, το πανεπιστήμιο ή την δουλειά αλλά και στα προσωπικά μας ζητήματα, και ένα από αυτά είναι το στυλ.

Σε ποια δεν αρέσει να συνθέτει υπέροχα outfits με τα απαλά και cosy φθινοπωρινά πουλοβεράκια; Για περισσότερη έμπνευση, συγκεντρώσαμε τις προτάσεις των σχεδιαστών για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2015-16 σε μακιγιάζ και μαλλιά, ώστε να μπορέσεις να απογειώσεις κάθε look.

Έντονο, statement μαύρο eyeliner στα μάτια

Αυτή την σεζόν, οι σχεδιαστές άφησαν πίσω τους το προσεγμένο και λεπτοδουλεμένο cat eye και προτίμησαν ένα πιο δραματικό και αφηρημένο στυλ eyeliner. Μπορείς εύκολα να το αναπαράγεις, είτε προτιμάς να χρησιμοποιείς μολύβι, είτε μαρκαδόρο ή υγρό eyeliner. Το μυστικό είναι να “αφεθείς” (με μέτρο πάντα, μην γίνεις και σαν αρκουδάκι panda!) και να μην ανησυχείς για την ακρίβεια. Το look που επιθυμούμε δεν απαιτεί 2 ολόισιες, ολόιδιες γραμμές και είναι ιδανικό για βραδυνή έξοδο το σ/κ.

Natural και ανεπιτήδευτο χτένισμα

Οι σχεδιαστές μας εξέπληξαν με το να μην προτιμήσουν περίπλοκες πλεξούδες και κότσους, βαριές μπούκλες και έντονα χρώματα στα μαλλιά, αλλά φυσικούς κυματισμούς ή ίσια και μεταξένια hairstyles. Τόσο το καλύτερο για εμάς, αφού όσο κρατάει το καλοκαίρι απλά λατρεύουμε την επίδραση που έχει το νερό της θάλασσας στα μαλλιά μας και θέλουμε να μένουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά από το θερμικό styling λόγω ζέστης. Απ’ο,τι φαίνεται, μπορούμε να ακολουθήσουμε την ίδια γραμμή και το χειμώνα, παραμένοντας in. Back to the basics λοιπόν!

 

Σαγηνευτικό smoky eye 

Το πολυαγαπημένο smoky eye κάνει θριαμβευτική επάνοδο και προωθεί την δημιουργικότητά μας όσον αφορά το μακιγιάζ των ματιών. Το κλειδί εδώ δεν βρίσκεται στο να πάρεις τις πιο σκούρες και βαριές σκιές που μπορείς να βρεις, αλλά στο να “παίξεις” με μια ποικιλία τόνων (π.χ. του γκρι) και να τους αναμίξεις επιτυχημένα.

 

Nude, ουδέτερο μακιγιάζ

Στον αντίποδα του smokey βρίσκεται το, σωτήριο για τις καθημερινές, nude μακιγιάζ, που μας κάνει να δείχνουμε φρέσκιες και νεανικές. Περιποιήσου φρύδια και βλεφαρίδες και προτίμησε ανοιχτές μπεζ σκιές και φωτεινούς, natural τόνους στα χείλη, ώστε να τονίσεις την φυσική σου ομορφιά και τα “δυνατά” σου χαρακτηριστικά.

 

Χείλη-φωτιά

Τα κόκκινα χείλη είναι πάντοτε μέσα στην μόδα, αλλά αυτή την σεζόν κάνουν δυναμική επανεμφάνιση σε πιο ζωηρούς, φωτεινούς τόνους. Είναι το κερασάκι στην τούρτα για κάθε outfit και ταιριάζουνσχεδόν με κάθε στυλ στα ρούχα, ενώ απαιτούν διακριτικό μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Έμφαση σε ένα καλό foundation, λοιπόν, και στην mascara που θα σου χαρίσει “κουκλίστικες” βλεφαρίδες που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τα κερασένια χείλη σου!

 

Απάντηση