Μαύρο την άνοιξη; Γίνεται και σου λέμε με τι μακιγιάζ να το φορέσεις!

Γιατί την άνοιξη δεν κρύβουμε τα μαύρα ρούχα μας στην ντουλάπα!

 

Μπορεί ο καιρός την άνοιξη να μας προδιαθέτει αρνητικά προς το μαύρο όμως είναι το πιο κολακευτικό χρώμα! Δεν το παραμελούμε λοιπόν την άνοιξη όμως προσέχουμε λίγο το μακιγιάζ μας για να μην δείχνουμε χειμωνιάτικες ενώ γύρω μας η πλάση ανθίζει. Δες παρακάτω 4 βασικά μαύρα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και με τι μακιγιάζ θα τα κάνεις πιο ανοιξιάτικα: 

Το μαύρο φλοράλ:1 floral

…ή το μαύρο print. Υπάρχει σε κάθε ντουλάπα και δεν σημαίνει πως πρέπει να βγαίνει μόνο το χειμώνα. Μάλιστα, αν το δεις στα καταστήματα αγόρασέ το! Είναι το τέλειο statement.

Με nude πρόσωπο:2

Αυτό το μαύρο σε συνδυασμό με το print –όπως είπαμε- κάνει statement μόνο του. Φόρα το μόνο με το Baby Lips σου σε διάφανη ή και πιο ζουμερή απόχρωση αν θες. Δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο.

Η μαύρη διαφάνεια:3 diafaneia

Είναι sexy και ιδανική για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Ενώ το χειμώνα τη φορούσες με έντονο smoky και ίσως έντονα χείλη, για την άνοιξη και το καλοκαίρι προτείνουμε μόνο Bronzer και τίποτε άλλο.

Με bronzer:bronzer

Φόρα το στα μάγουλα και τα ζυγωματικά σου, τόλμα το στα βλέφαρα κα δες πως με ένα μόλις προϊόν μπορείς να είσαι πιο όμορφη από ποτέ.

Το μαύρο two piece:4 foysta top

Είναι crop top με είτε παντελόνι ή φούστα. Κολακεύει τη σιλουέτα και δεν έχει εποχή, είναι τέλειος συνδυασμός παντού και πάντα.

Με μπλε σκιά!5
Κάνε τη διαφορά και φόρα το με χρώμα στα μάτια. Ένα μπλε smoky(δες εδώ πως) είναι τέλειο και θα τονίσει το πρόσωπό σου μοναδικά.

Η ολόσωμη φόρμα:6forma

Μπορεί να είναι στενή ή αέρινη. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα κομμάτι κλειδί για την άνοιξη αφού μπορεί να σε βγάλει από το δίλημμα του Outfit με μια κίνηση.

Με χρώμα στα χείλη:7
Φυσικά και θα προτείναμε ένα κόκκινο στα χείλη (δες εδώ πως), το τέλειο για την άνοιξη και η ολόσωμη φόρμα είναι η τέλεια για να το τολμήσεις!

Απάντηση