Συμβουλές μόδας και κόλπα για τη γυναίκα

Όταν πρόκειται για συμβουλές μόδας, πολλές γυναίκες καταβάλλουν υπερπροσπάθεια να βρουν την καλύτερη και όλες ορκίζονται για την αποτελεσματικότητά τους. Μερικές είναι χρήσιμες, ενώ άλλες όχι και τόσο πολύ. Με αυτό κατά νου, ξεδιαλύναμε 23 συμβουλές μόδας από τους καλύτερους σχεδιαστές και εμπειρογνώμονες lifestyle. Εμπιστευτείτε μας: Με αυτούς τους πολύτιμους λίθους θα έχετε μία πιο άνετη ζωή.

1. Το λευκό κρασί αφαιρεί τους λεκέδες από το κόκκινο κρασί.

2. Πλύνετε τα νέα τζιν δύο φορές πριν από τον ράφτη. Γιατί; Επειδή τα τζιν μαζεύουν πάντα σε μήκος όταν πλένονται.

3. Τακτοποιήσετε τα ρούχα σας από τα ανοιχτόχρωμα στα σκουρόχρωμα και από τα αριστερά προς τα δεξιά στην ντουλάπα σας. Το μάτι σας θα ακολουθεί το χρώμα και έτσι θα παραμείνετε οργανωμένες.

4. Αναρωτιέστε σχετικά με την ποιότητα του κασμίρ σας; Τεντώστε απαλά το σώμα του ενδύματος για να δείτε αν επανέλθει. Ένα χαμηλότερης ποιότητας κασμίρι δεν θα επανέλθει.

5. Αν δεν έχετε χρόνο να δοκιμάσετε ένα τζιν στο κατάστημα, δοκιμάστε τη μέθοδο λαιμός: Μπορείτε να προσδιορίσετε το μέγεθος σας, τοποθετώντας τη μέση των τζιν γύρω από τη διάμετρο του λαιμού σας. Εάν η περιφέρεια της μέσης του παντελονιού συναντά άνετα το πίσω μέρος του λαιμού σας, τότε το μέγεθος είναι κατάλληλο.

6. Μειώστε την ντουλάπα σας κατά 25% θέτοντας τον εαυτό σας αυτή την ερώτηση: «Αν ήμουν για ψώνια θα το αγόραζα αυτό;» Αν η απάντηση είναι όχι, δεν έχει καμία θέση.

7. Ποτέ μην βάζετε το μαγιό σας στο πλυντήριο, πάντα πλύσιμο στο χέρι. Το μηχάνημα θα το βλάψει με αποτέλεσμα να χάσει την ελαστικότητά του. Η μόνη εξαίρεση: Στο τέλος του καλοκαιριού, πλύντε το σε ειδικές τσάντες στον απαλό κύκλο.

8. Για να αποβάλετε το πρήξιμο πέντε ημέρες πριν από ένα μεγάλο γεγονός, μείνετε μακριά από γαλακτοκομικά προϊόντα και δημητριακά ολικής αλέσεως.

Συμβουλές μόδας και κόλπα για τη γυναίκα9. Ενώ οι ψεύτικες τσάντες σχεδιαστών δεν επιτρέπονται, το ψεύτικο διαμάντι είναι must. Οι faux πέτρες είναι δύσκολο να εντοπιστούν για το ανεκπαίδευτο μάτι.

10. Χρησιμοποιείστε λακ για να αφαιρέσετε έναν λεκέ από κραγιόν.

11. Προσθέστε 1/2 φλιτζάνι αποσταγμένο άσπρο ξίδι στον τελικό κύκλο ξεπλύματος για τα αγαπημένα σας σκουρόχρωμα τζιν.

12. Για να αφαιρέσετε τα υδατογραφήματα από δερμάτινες μπότες, προσθέστε μερικές σταγόνες ξίδι σε ένα μπολ με κρύο νερό και τρίψτε τους λεκέδες με μαλακή βούρτσα μέχρις ότου δεν είναι πλέον ορατοί. Αφήστε να στεγνώσουν για μία νύχτα.

13. Για να προσδιορίσετε εάν τα μαργαριτάρια είναι πραγματικά, τρίψτε τα ελαφρά στα δόντια σας. Τα ψεύτικα μαργαριτάρια θα είναι απολύτως ομαλά, ενώ τα αληθινά θα αφήσουν μία ελαφρά αμμώδη υφή.

14. Τα σουτιέν πρέπει να αντικαθίσταται κάθε τρεις έως έξι μήνες, καθώς τότε αρχίζουν να χάνουν την ελαστικότητα και την υποστήριξη.

15. Στην ιδανική περίπτωση, μια pencil φούστα πρέπει να τελειώνει ακριβώς στην κορυφή του γονάτου σας. Πάνω από το γόνατο κάνει το πόδι σας κοντό.

16. Το παντελόνι σας είναι λίγο σφιχτό; Αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα και τεντώστε τη ζώνη της μέσης με το χέρι, ενώ είναι ακόμα υγρό.

17. Η ισχύς μιας μεταξωτής μαξιλαροθήκης δεν είναι μύθος: Όχι μόνο κοιμάστε πιο ήρεμα, αλλά είναι πολύ πιο ήπια για το δέρμα και τα μαλλιά σας.

18. Τυλίξτε ένα άδειο μπουκάλι του αγαπημένου σας αρώματος με ένα μαντήλι και τοποθετήστε το στο συρτάρι των εσωρούχων σας για ένα λεπτό άρωμα.

19. Ψεκάστε τα πουκάμισα με χυμό λεμονιού πριν το πλύσιμο. Το φυσικό οξύ διαλύει τον αλκαλικό ιδρώτα απομακρύνοντας τους κίτρινους λεκέδες.

Συμβουλές μόδας και κόλπα για τη γυναίκα20. Όταν αμφιβάλλετε, επιλέξτε πάντα το μικρότερο μέγεθος στα τζιν, αφού ανοίγουν με τη φθορά.

21. Για να αποφύγετε ρούχα τσαλακωμένα σε μια βαλίτσα, διπλώστε τα πάντα σε πλαστικές σακούλες.

22. Εάν δεν χωράνε δύο δάχτυλα κάτω από το σουτιέν σας με άνεση, είναι πιθανώς πολύ σφιχτά.

23. Μετά από ένα ντους, χρησιμοποιήστε το σεσουάρ για να διώξετε την ομίχλη από τους καθρέπτες σε δευτερόλεπτα.

Απάντηση