ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ

Απροετοίμαστο το Κράτος απροετοίμαστοι και οι Δήμοι.

Δυστυχώς για μια φορά ακόμη όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας βρίσκεται σε ύπνωση και λήθαργο και ενώ γύρω μας συμβαίνουν κοσμογονικές αλλαγές εμείς τρέχουμε να προλάβουμε τις εξελίξεις οι οποίες τρέχουν με ταχύτητα φωτός.

Σήμερα Τετάρτη 23/3 το απόγευμα συνεδρίασαν τα Δημοτικά Συμβούλια των  τριών  Δήμων του Νομού και φυσικά το φλέγον θέμα που απασχόλησε ήταν αυτό της εγκατάστασης προσφύγων στον Νομό.

Βέβαια είναι να απορεί κανείς γιατί ενώ ο κόσμος γύρω μας καίγονταν εμείς περιμέναμε τι; Να μας το ανακοινώσουν;

Ε λοιπόν το ανακοίνωσαν και είναι πλέον γεγονός.

1000 περίπου στην Αλεξάνδρεια και 500 στην Βέροια.

Προς το παρών αυτά τα νούμερα και η Νάουσα χωρίς κέντρο φιλοξενίας και λέμε προς το παρών γιατί με όσα συμβαίνουν και συνεχώς ο αριθμός των προσφύγων μεγαλώνει τι θα γίνει; που θα εγκατασταθούν που θα πάνε΄αυτοί οι άνθρωποι;

Επειδή λοιπόν η Πολιτική Ηγεσία του τόπου για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων πρέπει ο λαός να τους ξεπεράσει και να καταλάβει ότι.

Από εδώ και στο εξής και τουλάχιστον για τα επόμενα 10 χρόνια θα ζει δίπλα,παρέα και μαζί με αυτούς τους ανθρώπους που έχουν άλλη κουλτούρα, θρησκεία, ήθη. έθιμα και παραδόσεις.

Ακόμη να προσπαθήσει να τους εντάξει σεβόμενοι όλα τα προηγούμενα στην Ελληνική κοινωνία γνωρίζοντας ότι κάποιοι απ’αυτούς θα μείνουν για πάντα στην χώρα μας, αλλά και για όσους φύγουν για όπου θα παν να είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας

Απάντηση