Συγχαρητήρια στους μαθητές του Λαππείου 1ου Γυμνασίου Νάουσας από την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κα Μαυρίδου Αναστασία

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κα Μαυρίδου Αναστασία εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους μαθητές του Λαππείου 1ου Γυμνασίου Νάουσας, αλλά και στην Υπεύθυνη Εκπαιδευτικό, κα Καρδάκου Μαρίνα για την επιτυχή συμμετοχή και διάκρισή τους στον 3ο Διαγωνισμό Μαθητικής Εφημερίδας Γυμνασίων και Λυκείων Κεντρικής Μακεδονίας της εφημερίδας «Μακεδονία».

Η «Φωνή των Εφήβων», καρπός της εργασίας των εφήβων «δημοσιογράφων», πήρε μέρος στον διαγωνισμό μαζί με άλλα 15 Γυμνάσια και 18 Λύκεια της Κεντρικής Μακεδονίας και με το άρθρο « Αν ήσουν πρόσφυγας», από τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, Σοφία Μόρα και Στέφανο Γκέτσο πήρε το βραβείο του καλύτερου άρθρου.

 

Η Διευθύντρια αποστέλλει την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή:

 

«Με την ευκαιρία της πρόσφατης διάκρισή σας, θέλω να συγχαρώ τη Διεύθυνση του σχολείου, την υπεύθυνη εκπαιδευτικό και όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στην ομάδα, η οποία απέσπασε την ξεχωριστή αυτή διάκριση.

 Στους μαθητές, Σοφία Μόρα και Στέφανο Γκέτσο, εύχομαι και άλλες «δημοσιογραφικές» επιτυχίες και διακρίσεις στη ζωή τους.

Η συμμετοχή σε τέτοιου τύπου διαγωνισμούς, και πόσο μάλλον η διάκριση, σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας, είναι μια δικαίωση της ομαδικής δουλειάς και ανοίγει νέους ορίζοντες για τους μαθητές.

Συγχαρητήρια για τη διάκριση του σχολείου σας και είμαι βέβαιη ότι μέσα από τη συλλογική προσπάθεια θα έρθουν και άλλες, ανάλογες, αλλά και μεγαλύτερες επιτυχίες».

Απάντηση