ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Κριός
Αγαπητέ Κριέ η σημερινή Τρίτη με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου θα είναι μέρα λύσεων για εσένα. Υπάρχουν θέματα, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό και τώρα πρέπει να τελειώνεις με αυτά. Θα χρειαστεί ίσως λίγη προσπάθεια παραπάνω και κυρίως ευελιξία για να μπορέσεις να συνεννοηθείς όπως θέλεις, αλλά τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν αρκετά και μάλιστα σύντομα!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, καλύτερα να μιλήσεις σήμερα με το ταίρι σου για ότι σε προβληματίζει. Μην ξεχνάς ότι έχεις τη δυνατότητα να βρίσκεις τρόπους για να φτιάχνεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό άφησε το άτομο που σε ενδιαφέρει να σε πλησιάσει. Το φλερτ είναι μέσα στο σημερινό πρόγραμμα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα θα κινηθούν θετικά και όλα θα γίνουν όπως θέλεις. Σε ότι αφορά λάθη του παρελθόντος, μην τα αφήσεις να σε στενοχωρήσουν περισσότερο από ότι τους αξίζει, γιατί δεν θα καταλήξεις και κάπου. Τα οικονομικά σου μπορεί να έχουν νέες προτάσεις αλλά θα πρέπει να σκεφτείς καλά πριν αποφασίσεις.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε η σημερινή Τρίτη με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Κριό είναι πολύ ευνοϊκή για να κάνεις όλα όσα θέλεις. Υποθέσεις που σε απασχολούν ή ζητήματα που δεν προχωρούσαν όπως ήθελες, σήμερα θα μπουν σε σειρά και με την ενέργεια που έχεις θα μπορέσεις να τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης οι δικοί σου άνθρωποι είναι δίπλα σου για να σε ακούσουν και να σου δίνουν τις καλύτερες συμβουλές τους. Μην τους αγνοήσεις!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος μπορεί η διάθεσή σου να είναι πολύ καλή αλλά να χαλάσει για λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία σημασία. Μην αφήνεις τη σχέση σου χωρίς τονωτικές ενέσεις γιατί σε λίγο είναι θέμα χρόνου να σε αφήσει κι αυτή… Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου να ξέρεις ότι η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Δείξε καλή διάθεση και όλα θα γίνουν…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου οι συνθήκες είναι πολύ καλές και μπορείς να σχεδιάσεις όσα θέλεις με τις καλύτερες προοπτικές. Μην αφήσεις τη μέρα να περάσει χωρίς να ασχοληθείς με υποθέσεις που είχαν κολλήσει στο παρελθόν. Τα οικονομικά σου ισορροπούν και αυτό σου αφαιρεί λίγο το άγχος σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε οι δουλειές που έχεις να κάνεις σήμερα σε αγχώνουν αρκετά και η διάθεσή σου με τον κυβερνήτη σου Ερμή να εισέρχεται στον Κριό δεν είναι και η καλύτερη για διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Καλό είναι να παραμείνεις ήρεμος και να μην χάσεις την ψυχραιμία που θα αποδειχθεί καταλύτης στις συναναστροφές σου. Όλα θα πάνε καλά και σύντομα, αλλά θα πρέπει να έχεις υπομονή και κυρίως εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα πρέπει να πάρεις μια απόφαση… Ή δίνεις ένα τέλος στην σχέση σου με τον σύντροφο σου ή προχωράς κάνοντας μια νέα αρχή και παραμερίζοντας τα προβλήματα που σας έχουν ψυχράνει και στεναχωρήσει. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι μην αγνοήσετε τη σημερινή αισθηματική εύνοια που θα έχετε από την θετική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες και να ερωτευτείτε ελεύθερα.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα έχει πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος αλλά μάλλον έχεις συνηθίσει πια να λειτουργείς σε τέτοιες συνθήκες. Μην κάνεις συμφωνίες για νέα ξεκινήματα παρότι θα δεχτείς κάποιες προτάσεις. Σκέψου καλά και φυσικά μην παραμελήσεις τα οικονομικά σου τα οποία δείχνουν να ανακάμπτουν αλλά κινδυνεύεις με μία σου κίνηση να ανατρέψεις αυτή τη θετική συγκυρία.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε είναι μια πολύ θετική μέρα για εσένα η σημερινή Τρίτη με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Κριό αλλά χρειάζεται και η δική σου συμβολή για να πάνε όλα, όπως θέλεις. Καταρχάς πρέπει να διώξεις το άγχος το οποίο πλέον καθυστερεί τα σχέδιά σου. Δες με μεγαλύτερο προγραμματισμό τα ζητήματά σου και ολοκλήρωσε τις δουλειές σου με ηρεμία και συνέπεια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, προσπάθησε να απολαύσεις την ημέρα και εκμεταλλεύσου την εύνοια του Ερμή για να έρθεις περισσότερο κοντά στον σύντροφο σου. Εάν παλεύεις ακόμη με την μοναξιά σου κοίταξε γύρω σου γιατί κάτι καλό σε περιμένει και πρέπει να το δείς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου όλα θα εξελιχθούν ομαλά και μπορείς να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Αν δεν μπορείς να βρεις συμπαράσταση από τους συνεργάτες σου μην απογοητεύεσαι και μην έρθεις σε ρήξη μαζί τους. Όσο για τα οικονομικά σου καλύτερα να πιεστείς λίγο τώρα με μια σχετική οικονομία για να χαλαρώσεις αργότερα.

Λέων
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα θα εκτιμήσεις πολύ τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι θα σε συγκινήσουν με το ενδιαφέρον τους. Είσαι σε μια πολύ καλή μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου και σε κάνει να αισιοδοξείς για το μέλλον. Μην χάσεις αυτή τη θετική διάθεση που θα σου δώσει δύναμη και ενέργεια να καταφέρεις τα πάντα.

Αισθηματικές
Στα συναισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, έχεις όλη την εύνοια των πλανητών για να περάσεις πολύ καλά. Βγάλε τη ρομαντική σου πλευρά και κάνε μια έκπληξη στον σύντροφό σου αλλά και στον εαυτό σου. Θα σου κάνει καλό και ίσως σε βγάλει κι από το αδιέξοδο στο οποίο έχεις μπει. Εσύ που δεν αντέχεις την μοναξιά σου βγες για μια βόλτα απόψε και να είσαι έτοιμος για όλα.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου φέρνει νέες προτάσεις ενδιαφέρουσες που χρειάζονται όμως αρκετή σκέψη προτού τις αποδεχτείς. Τα οικονομικά σου επίσης είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο και πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε κάποια έξοδα που είσαι έτοιμος να κάνεις, γιατί είναι αμφίβολο αν μπορέσεις να τα καλύψεις.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε αν και σε έχει πάρει λίγο από κάτω, σήμερα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Κριό είναι μια καλή μέρα για να βάλεις ένα φρένο στην μιζέρια σου και να δείς τα διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν με πιο θετικό μάτι. Θα ανακαλύψεις ότι είσαι υπερβολικά απαισιόδοξος και ότι τα πράγματα αρχίζουν και παίρνουν την τροπή που επιθυμείς, ειδικά αν πρόκειται για οικογενειακά ζητήματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, κάποια ζητήματα θα σε προβληματίσουν αλλά αν κάνεις μια ήρεμη συζήτηση με τον σύντροφο σου θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς. Η Σελήνη πάντως σήμερα στο ζώδιο σου σε ευνοεί για κάθε είδους συναναστροφή ερωτικού περιεχομένου. Ειδικά αν είσαι μόνος σου πρέπει να αξιοποιήσεις αυτήν την εύνοια.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου σου δίνει τη δυνατότητα σήμερα να κάνεις πολλά με θέματα που έχουν μείνει πίσω αλλά πρόσεχε να μην τα κάνεις βιαστικά γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος χειρισμούς. Ειδικά στα οικονομικά ανοίγματα απόφυγε κάθε είδους ρίσκο.

Ζυγός
Σήμερα φίλε Ζυγέ τα νεύρα σου είναι εμφανή και το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή, που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη. Μπορείς να καταφέρεις ότι έχεις στο μυαλό σου αλλά για να το κάνεις θα πρέπει να δείξεις λίγη ψυχραιμία και κυρίως λίγη αδιαφορία για το παρελθόν. Από εκεί προκύπτουν αρκετά άγχη. Χαμήλωσε λοιπόν τους τόνους και επικεντρώσου στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή αγαπητέ Ζυγέ, αν καταφέρεις σήμερα να μην ξεσπάσεις στον άνθρωπό σου, μπορείς να είσαι περήφανος για το πόσο καλά χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Μίλησε ήρεμα στη σχέση σου ή στο άτομο που μπορεί να σε ενδιαφέρει αν είσαι αδέσμευτος.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να δείξεις πνεύμα ομαδικότητας για να μη δημιουργηθούν προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Ο εκνευρισμός θα σε οδηγήσει σίγουρα σε λάθος κινήσεις. Προσοχή σε συμφωνίες που αφορούν την εξέλιξη της δουλειάς σου ειδικά αν αυτές συμπεριλαμβάνουν οικονομικές επενδύσεις. Η μέρα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Κριό είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ η σημερινή Τρίτη σε βρίσκει σκεπτικό και αρκετά απογοητευμένο από κάποιες εξελίξεις. Η κακή σου διάθεση δε σου επιτρέπει να χαρείς για τα ευχάριστα γεγονότα που θα μάθεις και αφορούν κάποιους δικούς σου ανθρώπους. Άφησε στην άκρη την αίσθηση της απελπισίας και πλέον με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού κοίταξε μπροστά με πείσμα και θετική ενέργεια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός αλλά και θετικός απέναντι σε όσα συμβαίνουν στην σχέση σου αυτό το διάστημα. Βρες τον τρόπο να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Κι αν πάλι είσαι μόνος σου μην απογοητεύεσαι. Κάποια γνωριμία θα κάνεις πολύ σύντομα. Η μέρα είναι πολύ ερωτική και έχεις κάθε πιθανότητα να περάσεις καλά και να φλερτάρεις, αλλά και να ερωτευτείς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου κινήσου προσεκτικά γιατί οι νέες συμφωνίες έχουν ρίσκο που καλό είναι να μην τις αποφασίσεις σήμερα. Προσοχή φυσικά στα οικονομικά σου που ακολουθούν πτωτική πορεία και ειδικά σήμερα περνάνε σημαντική κρίση, λόγω κάποιων έξτρα οφειλών που θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Τοξότης
Σήμερα αγαπητέ Τοξότη είναι πολύ καλή μέρα για να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα, που δεν πίστευες ότι μπορείς να τα χειριστείς μόνος σου. Γενικά μην περιμένεις τις ενέργειες των άλλων που έχουν αναλάβει τις δικές σου υποθέσεις και κυρίως μην επαναπαύεσαι με τις υποσχέσεις τους. Καλύτερα δώσε εσύ τις λύσεις παίρνοντας πρωτοβουλίες και κάνοντας αποφασιστικές κινήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που υπάρχουν είτε στη σχέση σου είτε στην έλλειψη σχέσης… Χρειάζεται μόνο καλή διάθεση και αισιόδοξη στάση απέναντι στα γεγονότα ή στον άνθρωπο που ήδη σε συντροφεύει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου είναι αρκετές οι υποχρεώσεις που σε αγχώνουν, αλλά αν δείς τα πράγματα λίγο πιο ήρεμα θα καταλάβεις πως όλα προχωρούν θετικά για εσένα. Η οικονομική σου κατάσταση ισορροπεί σήμερα μέσα από κάποιες ευκαιρίες που σου δίνονται για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην κάνεις κάτι που θα ταράξει αυτή την ισορροπία.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε σήμερα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Κριό θα κάνεις πολλές «χρήσιμες» επαφές και η κοινωνικότητα σου σε συνδυασμό με τη δυναμική σου πλευρά θα σε οδηγήσουν στην επίλυση πολλών ζητημάτων και κυρίως θα σε βοηθήσουν να βγεις από το τέλμα στο οποίο νιώθεις ότι έχεις μπει. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις επειδή έχεις πλήξει ή έχεις βαρεθεί κάποιες καταστάσεις. Κάποια άτομα μπορεί να σου δείξουν έναν άλλο δρόμο πιο αποτελεσματικό. Άκουσε τα με προσοχή!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, τα πράγματα θα είναι πολύ ερωτικά και διάφορα προβλήματα που σε απομάκρυναν μέχρι πρότινος με τον σύντροφο σου μπορούν τώρα να ξεπεραστούν. Η θέση της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου θα σε κάνει πιο τρυφερό και ρομαντικό στις επαφές σου. Μην την απογοητεύσεις ειδικά αν είσαι μόνος σου και ψάχνεις να βρεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πάνε αρκετά καλά και αν χειριστείς το άγχος σου πιο καλά, θα δείς ότι αρκετά προβλήματα λύνονται με καλή διάθεση και σωστή επικοινωνία. Μην κάνεις αυτή τη στιγμή έξοδα για πράγματα που δεν σου χρειάζονται. Πρέπει να διευθετήσεις πρώτα τα χρέη σου και μετά να προβείς στην δημιουργία καινούργιων.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε η σημερινή Τρίτη με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Κριό είναι αρκετά ευχάριστη για εσένα αν δεν αφήσεις κάποιες στιγμές προβληματισμού να σε πάρουν από κάτω… Είναι γεγονός ότι τα σχέδιά σου προχωρούν όπως θέλεις ακόμα κι αν αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Οι αναβολές μπορεί να κάνουν τα νεύρα σου ευαίσθητα με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ολοκληρώσεις τις δουλειές σου, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να δείς πιο θετικά και ρεαλιστικά αυτή την ημέρα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος θα έχεις την δυνατότητα να χαλαρώσεις από όλα τα υπόλοιπα θέματα που σε ταλαιπωρούν. Η ένταση της ημέρας θα εξαφανιστεί μόλις βρεθείς με τον σύντροφό σου και μιλήσετε για πράγματα που σας ευχαριστούν όπως την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή μία εξόρμηση. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος επέλεξε καλούς φίλους για να βγεις, να χαλαρώσεις και γιατί όχι… να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα χρειαστεί συγκέντρωση και ψυχραιμία. Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, ειδικά σε ότι αφορά τη συνεργασία σου με κάποια άτομα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Δείξε σοβαρότητα και μην ξοδεύεις αλόγιστα. Απόφυγε επίσης οικονομικές συναλλαγές και σκέψου καλά κάθε σου κίνηση.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ άρχισε από σήμερα και στο εξής που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά, γιατί πραγματικά συμβαίνουν ευχάριστα γεγονότα δίπλα σου τα οποία λόγω περίεργης ψυχολογικής σου κατάστασης, παραμελείς. Κοίταξε ποιοι είναι γύρω σου και ζήτησε τη βοήθεια τους για κάποια ζητήματα. Θα δείς ότι τα αποτελέσματα θα σε κάνουν να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να περάσεις υπέροχα σήμερα με τον σύντροφό σου. Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη μέρα γιατί έχεις ανάγκη από τρυφερότητα και φλερτ. Η θέση της Σελήνης στην Παρθένο και η θετική της όψη με τον Πλούτωνα φροντίζει για το κομμάτι αυτό και ειδικά αν είσαι ακόμη αδέσμευτος θα το καταλάβεις στην επαφή σου με άλλα άτομα που θα πέσουν στα δίχτυα της γοητείας σου.

Επαγγελματικές
Φίλε Ιχθύ πρέπει να χαλαρώσεις στη δουλειά σου γιατί θα οδηγηθείς σε εντάσεις που δε θα σου βγουν σε καλό. Οι ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και τους συναδέλφους σου κρέμονται σε τεντωμένο σκοινί και πρέπει να σκέφτεσαι πολύ καλά προτού μιλήσεις ή κάνεις οτιδήποτε. Προσοχή επίσης στα έξοδα που κάνεις γιατί προκύπτουν υποχρεώσεις που δεν έχεις υπολογίσει.

Απάντηση