Ευχαριστήριο της Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας

Η Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας ευχαριστεί τους δεκάδες συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες  στην μουσική βραδιά που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13/3 στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας.

Όσοι παρευρέθηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι μέσα από τα τραγούδια του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Νίκου Ξυδάκη από το μουσικό σύνολο «ΟΙ ΜΕΛΩΔΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ».

Η Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας θα συνεχίσει να πρωτοστατεί σε εκδηλώσεις πολιτισμού και αλληλεγγύης.

Ταυτόχρονα μετά την είδηση της φιλοξενίας προσφύγων στο στρατόπεδο Φιλίππου στην Αλεξάνδρεια ανακοινώνουμε πως συμμετέχουμε στην επιτροπή του Δήμου για τους πρόσφυγες και καλούμε όλους τους δημότες να στηρίξουν ενεργά τις προσπάθειες βοήθειας και ανακούφισης αυτών των ανθρώπων.

Όποιος-α επιθυμεί να συμμετέχει στο δίκτυο αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες αλλά και σε άλλες δράσεις της ΟΜ.Α.Δ.Α μπορεί να στείλει e-mail στοomada.drasis.alexandrias@gmail.com με όνομα και τηλέφωνο ή να μας βρει στοfacebook Ομάδα Αληλεγγύης.

Ευχαριστούμε την εφημερίδα του Ρουμλουκιού «Ο ΠΟΛΙΤΗΣ» για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης , τον κ. Θανάση Τσιάπλα καθώς και τους μουσικούς «ΜΕΛΩΔΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ» για την υπέροχη βραδιά.

αρχείο λήψης (1) αρχείο λήψης (2) αρχείο λήψης (3) αρχείο λήψης

Απάντηση