Η ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ…Βίντεο: Δείτε το πιο τρελό «σπορ» με αντίπαλο έναν τρελαμένο ταύρο

Μην έχοντας πως αλλιώς να διασκεδάσουν, οι Αμερικάνοι cowboys αποφασίζουν να ρισκάρουν την σωματική τους ακεραιότητα σε ένα παιχνίδι χωρίς προηγούμενο

Στα διάφορα ροντέο που γίνονται στην Αμερική, οι συμμετέχοντες εφευρίσκουν διάφορους τρόπους για να ρισκάρουν, ν’ ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους και να περάσουν λίγη ώρα δράσης μακριά από την βαρεμάρα της καθημερινότητας (και τις δεκάδες μπύρες που καταναλώνουν στις κερκίδες).

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, το παιχνίδι που κάνει πλέον θραύση θυμίζει αρκετά παιδικό παιχνίδι για μεγάλα (όχι και τόσο ενήλικα…) παιδιά. Το ζητούμενο είναι ποιός από τους συμμετέχοντες θα παραμείνει μέσα στον κύκλο του χωρίς να φοβηθεί ή να τον ρίξει έξω από αυτόν ένας μαινόμενος ταύρος.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ταύρος είναι κυριολεκτικά τρελαμένος, και επιτίθεται σε ότι και όποιον βρει μπροστά του. Κάποιοι χάνουν το παιχνίδι γιατί τους χτυπά ο ταύρος, κάποιοι άλλοι τρέχουν έντρομοι, τελικά μένει ο ένας, ο οποίος κερδίζει το παιχνίδι (και τα 100 δολάρια του βραβείου του). Όμως ακόμα και αυτός δεν προλαβαίνει να πανηγυρίσει την επιτυχία του καθώς ο ταύρος του επιτίθεται και τον πετάει με δύναμη στα κάγκελα.

Το σπορ αυτό αποτελεί μία από τις ατραξιόν των ροντέο των ΗΠΑ καθώς δίνει την δυνατότητα στο κοινό να λάβει μέρος στην redneck μέθεξη της αληθινής Αμερικής. Όλοι οι υπόλοιποι που δεν πιάνουν το νόημα είναι απλώς… απολίτιστοι και πάντως όχι Αμερικάνοι…

Comment here