ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις αυτή την περίοδο θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στη πορεία. Από την Τρίτη και μετά, ο Ερμής που θα εισέλθει στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς περισσότερο και πιο εύκολα από ποτέ στους στόχους σου και να κινήσεις… βουνά για να τους πραγματοποιήσεις. Ωστόσο, επειδή η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, πρόσεξε τα οικονομικά σου και προσπάθησε με κάθε τρόπο να μειώσεις τα χρέη και τις οφειλές σου, γιατί εντελώς αιφνίδια και από εκκρεμότητες που θεωρούσες πως είχες ξεμπερδέψει, θα δημιουργηθούν προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Κριέ, στον ερωτικό τομέα, κάποιο ξαφνικό γεγονός μπορεί να ανατρέψει κάποια σχέδιά σου. Η αλήθεια είναι πως σε απασχολούν πολύ τα ερωτικά σου και για να έχεις σωστό αποτέλεσμα, πρέπει να χαμηλώσεις τους τόνους. Αν είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, τα ευνοϊκά πλανητικά σχήματα που θα αναπτυχθούν στον ουρανό το Σαββατοκύριακο, καθώς και ο Ερμής που πλέον θα κινείται στο ζώδιό σου, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες για να βρεις το άλλο σου μισό και να περάσεις ερωτικά τις ημέρες που θα ακολουθήσουν, αρκεί να τολμήσεις και εσύ να το κάνεις. Άσε στην άκρη τις αναστολές σου και ρίσκαρέ το!

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1′ από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.
 
 Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Κάτι καινούργιο ξεκινάει στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, με σημαντικές προοπτικές δικτύωσης. Όπως φαίνεται είναι στα σκαριά ακόμη, όμως η εξέλιξη θα είναι σταθερή. Σε μερικές περιπτώσεις θα χρειαστεί να ασχοληθείς παραπάνω από το συνηθισμένο σου ωράριο, αλλά μην πτοηθείς, γιατί τα αποτελέσματα που θα έχεις θα σε ανταμείψουν στο μέγιστο βαθμό, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, μια καλή εβδομάδα θα είναι αυτή για εσένα, μιας και ο Ερμής που κάνει την είσοδό του στον Κριό την Τρίτη σε κάνει ανέλπιστα αποφασιστικό και δυναμικό σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας σου. Η Σελήνη στον Σκορπιό το Σαββατοκύριακο θα φέρει στο διάβα σου επαφές που θα ανοίξουν τις πόρτες στα επαγγελματικά σου όνειρα και φιλοδοξίες. Αρκεί μόνο να παραμείνεις συνεπής και οργανωμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αγαπημένε Ταύρε, στον αισθηματικό τομέα θα ζήσεις μία ανανέωση. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, που εξακολουθεί να κινείται στους Ιχθείς, σου χαρίζει έντονη σεξουαλικότητα και το πάθος θα είναι διάχυτο. Θα κερδίσεις στον έρωτα, απλά και μόνο με την παρουσία σου. Οι παλιές και μόνιμες σχέσεις βελτιώνονται και αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο, φιλικό σου περιβάλλον. 

 Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Ταύρε, κάτι καινούργιο που έρχεται στα επαγγελματικά σου, αναπτερώνει το πεσμένο σου ηθικό. Θα είσαι στο ξεκίνημα μιας πολύ ενδιαφέρουσας δουλειάς και θα δώσεις όλο σου το είναι, όπως το συνηθίζεις άλλωστε. Μέσα σε όλα αυτά βέβαια, υπάρχει κίνδυνος να πάθεις και καμία υπερκόπωση, γι’ αυτό φρόντισε να τα κάνεις όλα με μέτρο. Μην ξεχνάς ότι η υγεία σου είναι πιο σημαντική από κάθε φιλοδοξία. Οικονομικά σε περιμένουν κέρδη και σημαντικές απολαβές, που θα σου χαρίζουν ανάσα ζωής

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, μία καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα. Από τη μία ο κυβερνήτης σου που θα εισέλθει στον Κριό την Τρίτη, από την άλλη ο Άρης που παραμένει στον Τοξότη, σε κάνουν αρκετά τολμηρό και αποφασιστικό σχετικά με τα όσα πρέπει να κάνεις για να αλλάξεις τα τωρινά δεδομένα της ζωής σου. Αν δεν παρασυρθείς από τις ευαισθησίες και τις ανησυχίες σου, τότε τα μελλούμενα πρόκειται να σε απογειώσουν. Ωστόσο, φρόντισε να στηριχτείς στις δικές σου δυνατότητες και μην περιμένεις πολλά από τον περίγυρο σου. Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, κοιτούν πώς να προστατέψουν τα δικά τους συμφέροντα. Το ίδιο κάνε και εσύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Δίδυμε, τα αισθηματικά σου έχουν ήδη αρχίσει να μπαίνουν σε μία καλύτερη πορεία τώρα, που ο κυβερνήτης σου Ερμής κινείται στο ζώδιο του Κριού και σε ευνοεί. Δε θα αργήσει ο καιρός που κάτι θα εξισορροπήσει απόλυτα στη σχέση σου και ένα μαγικό χέρι θα την στολίσει με αγάπη και έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς το αντίθετο φύλο σαν μαγνήτης δίπλα σου και οι επιλογές που θα έχεις θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες, για να ζήσεις τη σχέση που έχεις ονειρευτεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Μία επέκταση στα επαγγελματικά σου σχέδια, σου αναπτερώνει το ηθικό αυτή την εβδομάδα. Αν είσαι άνεργος, θα έχεις ειδήσεις για καινούργια δουλειά, αλλά πάντα να θυμάσαι πως πρέπει να προσέχεις τους συνεργάτες σου. Θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις κάποια συμφέρουσα συμφωνία με σημαντικά οικονομικά οφέλη. Διοχέτευσε την ενέργεια σου στη δουλειά σου και να είσαι σίγουρος ότι και αυτή με τη σειρά της θα στο ανταποδώσει στο μέγιστο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτήν την εβδομάδα εμπιστεύσου τις ικανότητες σου και πραγματοποίησε τις αλλαγές που θα σου φέρουν τα μελλοντικά πλεονεκτήματα που αναζητάς εδώ και καιρό. Ο Ερμής που κάνει την είσοδό του στον Κριό την Τρίτη, θα σου χαρίσει την απαραίτητη ενέργεια για να ευημερήσεις και να επεκταθείς. Η Αφροδίτη που παραμένει στους Ιχθείς, είναι ικανή να διευρύνει αισθητά τον κύκλο των γνωριμιών σου και να σου φέρει μια αναπάντεχη γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Καρκίνε, τα αισθηματικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση και τώρα θα έχεις την ευκαιρία να νιώσεις μεγάλη αγάπη και κατανόηση από τον σύντροφό σου. Μπορεί μάλιστα να αποφασίσετε από κοινού για κάποια αλλαγή διαμονής ή για μια μικρή απόδραση, μακριά από όλους και όλα, για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Η Σελήνη στον Σκορπιό το προσεχές Σαββατοκύριακο θα χαρίσει μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία στην ζωή των αδέσμευτων Καρκίνων. Έχετε το νου σας!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου θα υπάρξει ένα μικρό πρόβλημα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, φίλε Καρκίνε, το οποίο στην πορεία δείχνει να βρίσκει τη λύση του. Φρόντισε να μην εμπιστεύεσαι πολύ τους συνεργάτες σου, γιατί δεν είναι και τόσο έντιμοι απέναντι σου όσο εσύ νομίζεις και ο ανταγωνισμός, τους έχει κάνει να μην υπολογίζουν τις όποιες προσωπικές σχέσεις υπάρχουν μεταξύ σας. Για το δικό σου καλό κράτα κρυφές τις σκέψεις σου και τα σχέδιά σου και μην αποκαλύπτεις τίποτα και σε κανέναν. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν λίγο καλύτερα από το συνηθισμένο.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, για τις προσεχείς ημέρες τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών δεν ευνοούνται ιδιαίτερα και μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες. Χαμήλωσε τους τόνους για να έχεις ισορροπία και να μην δημιουργήσεις ανεπανόρθωτες ζημιές. Εμποδισμένες θα είναι και οι μετακινήσεις σου αυτήν την εβδομάδα, όπως και η εξέλιξη των σχεδίων σου. Μία επιδίωξή σου στα επαγγελματικά, μπορεί να γίνει εφικτή, μόνο αν είσαι καλά οργανωμένος στις διαδικασίες που απαιτούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα αυτή θα σε κάνει κάπως επιφυλακτικό και φοβισμένο στα αισθηματικά σου, φίλε Λέοντα. Αυτό από τη μια θα σε τρομάξει, από την άλλη όμως θα σε ικανοποιήσει. Θα αισθάνεσαι σίγουρος πια γι’ αυτό που θέλεις από το ταίρι σου. Πάθος και έλξη θα κυριαρχήσουν τώρα, γι’ αυτό παραμέρισε λίγο την ανάγκη σου για φλερτ. Ο έρωτας κρύβεται κάπου έξω αν παραμένεις ελεύθερος, γι’ αυτό μην χάνεις στιγμή κλεισμένος μέσα στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Πολλά θέματα στη δουλειά σου αποκτούν σταθερότητα στα μέσα της εβδομάδας και πρέπει να σταθεροποιήσεις την κατάσταση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να εκμεταλλευτείς το χρόνο σου για να επεκταθείς και να πραγματοποιήσεις όλα όσα έχεις κατά νου. Θα νοιώσεις κάπως ανταγωνιστικά για μερικά άτομα από τον χώρο της εργασίας σου, επειδή έτσι θα σε αντιμετωπίζουν και αυτά. Οικονομικά, θα έχεις κάποια σκαμπανεβάσματα. Μην προσπαθείς να καλύψεις το συναισθηματικό, μόνιμο, ανικανοποίητο κενό σου, σπαταλώντας συνεχώς χρήματα σε υλικά αγαθά, αλλά κινήσου με σύνεση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, ο Ερμής επισκέπτεται τον Κριό την Τρίτη και ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη την Παρασκευή, γεγονότα που πρέπει να αξιοποιήσεις στον μέγιστο βαθμό, καθώς θα σε βοηθήσουν να έχεις πολλά οφέλη από κάθε είδους σχέση σου. Μην πιέσεις το χρόνο και τους ανθρώπους γύρω σου και σιγά-σιγά θα δεις ότι ο ορίζοντας στη ζωή σου θα ανοίξει για τα καλά. Η λογική θα πρυτανέψει και θα σου δώσει λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Παρθένε, σοβαρές σκέψεις κάνεις σχετικά με τα ερωτικά σου και βάζεις στο μυαλουδάκι σου κάποιες επιπλέον ανησυχίες. Μάλιστα, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις κάνεις ένα είδος έρευνας γύρω από την εντιμότητα του συντρόφου σου. Αν διατηρείς παράλληλες σχέσεις να έχεις το νου σου λίγο παραπάνω, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αποκάλυψης. Αν είσαι ελεύθερος, κοίτα λίγο πιο πολύ στο φιλικό σου περιβάλλον, γιατί όλο και κάποιος υποψήφιος εραστής ή ερωμένη θα υπάρξει. Αρκεί από τη μεριά σου να ρίξεις τον πήχη των προσδοκιών σου και να γίνεις πιο διαλλακτικός και ανεκτικός με τους ανθρώπους που συναντάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Καινούργιες προτάσεις και νέα πράγματα σε περιμένουν στα επαγγελματικά σου. Άδραξε τις ευκαιρίες και προσπάθησε να εμβαθύνεις περισσότερο στο αντικείμενό σου. Οι ημέρες μπορεί να μην σου δίνουν περιθώρια ανοιγμάτων, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να διαφοροποιήσεις τις συνθήκες που σου δημιουργούν πρόβλημα και καθυστερούν την πρόοδό σου. Κάπως καλύτερα φαίνονται τα οικονομικά σου. Μην κάνεις σπατάλες και μην δανείζεσαι!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, όλο σου το ενδιαφέρον θα είναι αυτή την εβδομάδα στραμμένο στα επαγγελματικά σου, όπου επικρατεί έντονη κινητικότητα. Η νέα θέση του Ερμή στον Κριό από την Τρίτη και μετά σε ευνοεί, σε φέρνει στο προσκήνιο και σου υπόσχεται μια εβδομάδα γαλήνια, ρομαντική και γεμάτη αγάπη. Σύμμαχός σου και η Αφροδίτη, που παραμένει στους Ιχθείς και θα σε κάνει να δεις από άλλη, πιο θετική πλευρά τα γεγονότα που θα συμβούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Ζυγέ, τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή φάση, αρκεί να προσέξεις να μην είσαι κτητικός και να μην εκδηλώνεσαι με μεγάλη ζήλεια απέναντι στον σύντροφό σου. Κράτησε διπλωματική στάση απέναντι στα κοντινά σου πρόσωπα και μην επιμένεις σώνει και καλά να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί τους. Όλοι και όλα θέλουν το χρόνο τους. Όσο για σένα που παλεύεις με την μοναξιά σου, η τύχη θα σε φέρει σε επαφή με ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο το Σαββατοκύριακο. Αν είναι όμως από το παρελθόν, καλό είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι στις υποσχέσεις που θα σου δώσει και να μην στηριχτείς ακόμη μία φορά στα λόγια του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Πολύ δουλειά και πολλές ελπίδες θα έχεις αυτές τις ημέρες, αγαπητέ Ζυγέ. Η δράση σε αυτό το τομέα, σου δίνει ζωή και σε απομακρύνει λίγο από τα υπόλοιπα προβλήματά σου. Η τσέπη σου φαίνεται πως αρχίζει να γεμίζει, δίνοντάς σου ικανοποίηση. Αν έχεις συνέταιρο, φρόντισε να παραμερίσεις την ανταγωνιστικότητα και να λύσεις κάθε σας διαφωνία με διαλλακτικότητα. Η καλύτερη τακτική που μπορείς να ακολουθήσεις τώρα, είναι να είσαι δίκαιος και με τον εαυτό σου, αλλά και με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, αυτή η εβδομάδα θα είναι κάπως αντιφατική για εσένα, που θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου και να βελτιώσεις το βιοτικό σου επίπεδο. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται ότι δεν πρέπει να προσπαθήσεις. Αντίθετα, καλό θα είναι να επιμείνεις και να προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι όλα είναι δυνατά, ακόμη και αυτά που στην αρχή δείχνουν αδύνατα. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου πολλά από αυτά που ελπίζεις θα υλοποιηθούν, χωρίς καν τη δική σου συμβολή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Σκορπιέ, στα αισθηματικά σου δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές, γιατί ακόμη δυστυχώς επικρατεί ασάφεια. Προσπάθησε να μην μπλέκεις τα επαγγελματικά με τον έρωτα, γιατί θα υπάρξουν πολλοί καλοθελητές που θα θελήσουν να το εκμεταλλευτούν εις βάρος σου. Αν διατηρείς μόνιμη σχέση, φρόντισε να είσαι συνεργάσιμος με τον σύντροφό σου σχετικά με τα κοινά οικονομικά σας. Αν κυνηγάς την ερωτική σου ευτυχία, φρόντισε να είσαι ανοιχτός και διαθέσιμος…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Εκμεταλλεύσου την παρουσία του Ερμή στον Κριό από την Τρίτη και μετά και γίνε διπλωματικός και διαλλακτικός απέναντι στους συνεργάτες σου, ώστε να προλάβεις αρνητικές αντιδράσεις. Οι συνομωσίες αυτές τις ημέρες πίσω από την πλάτη σου θα είναι πολλές, για αυτό να είσαι σε ετοιμότητα. Προστάτευσε τον εαυτό σου και τη θέση σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να εναντιωθείς απέναντι σε άτομα που σε υποστήριζαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου μην ανοίγεις νέες υποχρεώσεις και χρέη, προτού καλύψεις τα ήδη υπάρχοντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, αυτήν την εβδομάδα σε περιμένει ένα απίστευτο τρέξιμο σχετικά με οικονομικά θέματα και κάποιες εκκρεμότητες που είχες αμελήσει εδώ και καιρό. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Κριό την Τρίτη, αλλά και τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου την Παρασκευή, οι οιωνοί είναι καλοί και θα έχεις την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθεις. Θα έχεις την δυνατότητα αλλά και τις αντοχές να πετύχεις οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και να ξεπεράσεις με σχετικά μεγάλη ευκολία κάθε εμπόδιο που θα παρουσιαστεί στο διάβα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Τοξότη, σε διακατέχει μεγάλος ερωτισμός και το πάθος αυτήν την περίοδο μπορεί να είναι ακόμα και ανεξέλεγκτο. Θα νιώσεις ερωτευμένος με τον έρωτα, γι’ αυτό το λόγο πρόσεξε τις επιλογές σου. Καλό θα είναι το Σαββατοκύριακο που η θέση της Σελήνης στον Σκορπιό σε ευνοεί, να δραπετεύσεις με τον σύντροφό σου και να ανανεώσετε από κοινού την διάθεση σας. Αν είσαι στο ψάξιμο, μάθε να εκτιμάς την παρέα των φίλων σου και μην προσδοκάς την τελειότητα, γιατί… κανείς δεν είναι άψογος! Ακολούθησε αυτόν τον κανόνα και πολύ γρήγορα η «αδιάφορη» αισθηματική σου ζωή θα αποκτήσει πλούσιο ενδιαφέρον!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Έντονη δράση, μεγάλη κινητικότητα και σημαντικές απολαβές από τη δουλειά σου σε περιμένουν αυτές τις ημέρες, αγαπητέ Τοξότη. Για ακόμη μία φορά θα αποδείξεις στον εαυτό σου και στους άλλους τη μεγάλη σου δύναμη. Πολύ πιθανό να έχεις άλλη μία καινούργια πρόταση, που θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά, πριν αποφασίσεις να την ακολουθήσεις. Στα οικονομικά, με τον Άρη να σε προστατεύει, βρίσκεσαι σε περίοδο συγκομιδής. Εκμεταλλεύσου το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η οικογένειά σου και τα προβλήματά της θα σου κλέψουν πολλή από την ενέργεια σου αυτήν την εβδομάδα με τα προβλήματα και τις διαφωνίες που θα προκύψουν για ένα οικονομικό θέμα. Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη από την Παρασκευή και μετά, θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις την έκτη αίσθηση, που θα αποβεί σωτήρια στις προσωπικές σου σχέσεις, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε αισθηματικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Αιγόκερε, στα αισθηματικά σου έρχεται μια σοβαρή αλλαγή, που εξαρτάται από εσένα κατά πόσο θα σε ικανοποιήσει ή όχι. Μια τάση παρακολούθησης, τόσο από εσένα όσο και από το ταίρι σου, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια πράγματα που θα ανατρέψουν ριζικά τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αυτό οφείλεται σε μια βαθιά ζήλεια που ίσως τρέφετε και οι δύο, αλλά ευτυχώς είναι συνέπεια της μεγάλης σας αγάπης! Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι να περιμένετε μία είδηση από πρόσωπο του παρελθόντος το Σαββατοκύριακο. Εξετάστε προσεχτικά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης μαζί του και μην υποκύψετε σε στιγμιαίες ανάγκες και επιθυμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου δεν φαίνεται σταθερότητα ακόμη, φίλε Αιγόκερε, και οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη. Μη κάνεις κινήσεις που δεν θα σε οδηγήσουν σε καλό ή που δεν είσαι βέβαιος για τα αποτελέσματά τους. Μείνε στάσιμος και συνεπής σε όλα όσα έχεις και μην διακινδυνεύεις την φήμη σου και τη δουλειά σου για τίποτα στον κόσμο. Τα οικονομικά σου θα είναι ακόμη λίγο μπλοκαρισμένα. Μην απογοητεύεσαι! Πολύ γρήγορα όλα θα φτιάξουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, το πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας συνιστά να είσαι πολύ προσεκτικός στην διαχείριση των οικονομικών σου. Με την Αφροδίτη να παραμένει στους Ιχθείς, υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείς σε μονοπάτια μη διαχειρίσιμα και να κλείσεις συνεργασίες με αβέβαιο μέλλον. Ωστόσο, ο Ερμής που εισέρχεται στον Κριό την Τρίτη, σου δίνει ελπιδοφόρες προοπτικές στα όνειρα σου, ωστόσο για να προφυλαχτείς θα πρέπει να είσαι πολύ διορατικός για να ανταπεξέλθεις ανάλογα. Μείνε προσηλωμένος σε αυτά που θέλεις να πετύχεις, εξέτασε τα δεδομένα σου με γνώμονα τη λογική και τότε είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Υδροχόε, ο αισθηματικός τομέας θα έχει πολλές ευχάριστες στιγμές αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σου. Αρκετές θα είναι οι φορές που θα νοιώσεις χαρούμενος και ευτυχισμένος. Η αλήθεια είναι πως η αισθηματική σου ζωή, τόσο αν είσαι ελεύθερος όσο και αν είσαι δεσμευμένος, θα πάει από το καλό στο καλύτερο κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου και αυτό ίσως από μόνο του το γεγονός αντισταθμίζει τις όποιες απώλειες βιώνεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, ξεκινούν καινούργια πράγματα που θα σε ενθουσιάσουν. Πρόσεξε όμως να μην μοιράζεσαι τη χαρά σου με πολλούς, γιατί δυστυχώς δεν θα χαρούν όλοι. Στα οικονομικά αλλάζει το σκηνικό με πιο σοβαρές προοπτικές. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε κάθε συμφωνία που σκοπεύεις να κάνεις, είτε προφορική είτε γραπτή.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η πορεία αυτής της εβδομάδας θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα. Κοινωνικές υποχρεώσεις θα σε απασχολήσουν, ενώ κάποια έκτακτα περιστατικά στον επαγγελματικό σου τομέα επιστρατεύουν τις δυνάμεις σου, αλλά και τις ανησυχίες σου. Κινήσου διαλλακτικά και απόφυγε με κάθε τρόπο τις συγκρούσεις που θα σε προκαλέσουν, γιατί μόνο έτσι θα βγεις ωφελημένος και δεν θα έχεις περαιτέρω τρεχάματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Ιχθύ, στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά με την Αφροδίτη να παραμένει στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί ιδιαίτερα. Θα ζήσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου και θα μπορέσεις τώρα να του πεις όλα όσα αισθάνεσαι για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ίσως καταφέρεις μέσα στο πλήθος να βρεις το άλλο σου μισό. Ακόμη όμως κι αν δεν το καταφέρεις, μην αγχώνεσαι και φρόντισε να διασκεδάσεις με όσα μέσα διαθέτεις

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, να είσαι πολύ παρατηρητικός και λίγο πιο καχύποπτος. Κάποιο κρυφό χαρτί προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν εναντίον σου, όσοι από τους συναδέλφους σου δεν σε συμπαθούν και θέλουν να πάρουν τη δουλειά σου. Η τσέπη σου από την άλλη, φαίνεται να γεμίζει και να σου δίνει κάποια έξτρα έσοδα από εκεί που δεν τα περίμενες, οπότε σου φεύγει ένα άγχος και ηρεμείς κάπως

 

 

Απάντηση