ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…«Άναψαν» τα αίματα στο Κιλελέρ: Αγρότες αποδοκίμασαν την Άννα Βαγενά

Δείτε φωτογραφίες – Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε να διαβάσει το λόγο που της απέστειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου, κίνηση που βρήκε άκρως αντίθετους αγρότες που είχαν μαζευτεί στο φετινό επίσημο εορτασμό του Κιλελέρ

Επεισοδιακός ήταν ο φετινός επίσημος εορτασμός του Κιλελέρ καθώς μαινόμενοι αγρότες επιτέθηκαν φραστικά στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά η οποία ήταν η εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην εκδήλωση.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, πριν ανέβει στο βήμα, ο εκπρόσωπος των αγροτών κ. Βαγγέλης Παπαγιαννούλης μετέφερε την επιθυμία των αγροτών να μην διαβάσει το λόγο που της απέστειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου.

Ωστόσο, η κυρία Βαγενά επιχείρησε να πάρει κανονικά τον λόγο, αλλά τη στιγμή εκείνη αγρότες με τρακτέρ που ήταν από νωρίς «ακροβολισμένα» γύρω από το μνημείο του Θεσσαλού Αγρότη «άναψαν» τις μηχανές μαρσάροντας και κορνάροντας, ενώ άλλοι παρευρισκόμενοι αγρότες γιούχαραν και αποδοκίμασαν την βουλευτή, ζητώντας της να αποχωρήσει.

Πηγή: Onlarissa.gr

Απάντηση