3-5 Πηγάδια ενημέρωση λειτουργίας Σαββατο Κυριακή 19-20/3/2016 (foto)

Με το τον ήλιο να λάμπει το πρωί και με συννεφιά στην συνεχεία μέχρι τις 13:00, οπού  η ομιχλη περιόρισε αρκετά την ορατότητα πέρασε η μέρα σήμερα .

Η ποιότητα του χιονιού πολύ καλή μέχρι που έπεσε η ομίχλη , και μαλάκωσε μετά τις 13:00 χωρίς ιδιαίτερο όμως πρόβλημα .

Αρκετοί φίλοι του ΧΚ και σήμερα μας τίμησαν με την παρουσία τους δημιουργώντας ωραίες παρέες στα διαλύματα του σκι. Κύριο θέμα συζήτησης η διάρκεια της σαιζόν και οι προβλέψεις για τις επόμενες μέρες .
Απόψεις πολλές ακουστήκαν , αλλά το σίγουρο είναι ότι η διευθύνθηση και
  το προσωπικό του ΧΚ θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για ασφαλή χιονοδρομία όσο η χιονοκαλυψη και η ποιότητα του χιονιού το επιτρέπουν.

Για αύριο Σάββατο και και μεθαύριο Κυριακή το ΧΚ θα είναι σε 100% λειτουργία με Εναέριο , Σ1,Σ2,Σ2 και Σ4 , και όλες τις πίστες ανοικτές για χιονοδρομία με υπερεπαρκή χιονοκάλυψη .
Ο καιρός αναμένεται αίθριος με ελαφριές νεφώσεις το πρωί και ηλιοφάνεια προς το μεσημέρι με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -2
Cως +4 C.
Η προετοιμασία του ΧΚ για το ΣΚ είναι σε εξέλιξη και αναμένεται ένα ωραίο διήμερο για τους λάτρεις των καλοστρωμένων πιστών του ΧΚ .
Η επάρκεια χιονιού στα κομμάτια εκτός πίστας είναι δεδομένη και η ποιότητα του χιονιού ποικίλει ανάλογα την τοποθεσία την κλίση και τον προσανατολισμό. Κινηθείτε με προσοχή καθώς η ποιότητα του χιονιού μεταβάλλεται κατά την διάρκεια της ημέρας.

H ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΚΥΘΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒABY LIFT.

Καλό Σαββατοκύριακο

αρχείο λήψης αρχείο λήψης (5) αρχείο λήψης (4) αρχείο λήψης (1) αρχείο λήψης (2) αρχείο λήψης (3)

Απάντηση