Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο με ΙΧ που έπεσε πάνω σε μητέρα και κόρη

Στέκονταν σε διαχωριστική νησίδα, περιμένοντας να περάσουν το οδόστρωμα, όταν έπεσε πάνω τους το αυτοκίνητο

Μία γυναίκα 35 ετών έχασε την Πέμπτη τη ζωή της και ακόμη μία, η 60χρονη μητέρα της, τραυματίστηκε σοβαρά, έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα www.voria.gr.

Οι δύο γυναίκες, κυπριακής υπηκοότητας, ήταν πεζές και στέκονταν σε διαχωριστική νησίδα στο ύψος της ΧΑΝΘ (Μαν. Ανδρόνικου-Αγγελάκη-Λεωφόρος Στρατού), περιμένοντας -όπως έγινε γνωστό- να περάσουν το οδόστρωμα, όταν έπεσε πάνω τους το αυτοκίνητο, το οποίο ξέφυγε από την πορεία του, έπειτα από σύγκρουση που προηγήθηκε με λεωφορείο.

Κατά τη νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας, επρόκειτο για λεωφορείο του ΚΤΕΛ κι όχι του ΟΑΣΘ, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες.

Αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού συμβάντος ήταν τρίτη γυναίκα, αδελφή και κόρη των θυμάτων, που στεκόταν στο ίδιο σημείο, αλλά δεν τραυματίστηκε. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπέστη σοκ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Σε νοσοκομείο διακομίστηκε και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη και η μητέρα της.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι δύο οδηγοί των οχημάτων που συγκρούστηκαν. Πρόκειται για τον 28χρονο οδηγό του αυτοκινήτου και τον 52χρονο οδηγό του λεωφορείου, οι οποίοι εξετάζονται από την Τροχαία που διενεργεί την προανάκριση.

Απάντηση