Στη Βέροια ο 10ος Πανελλήνιος διαγωνισμός έντεχνου χορού ‘Ευ δημιουργείν 2016’ (βίντεο)

Το τριήμερο 15, 16 και 17 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια ο 10ος Πανελλήνιος διαγωνισμός έντεχνου χορού “Ευ δημιουργείν 2016”.

Η διοργάνωση γίνεται από το Πανελλήνιο Σωματείο χορού και ρυθμικής που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής και δημιουργίας, σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ και το Δήμο Βέροιας.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Χώρο Τεχνών και όπως τόνισε η πρόεδρος του Σωματείου, Όλγα Παπά, η επιλογή της Βέροιας για 4η συνεχή χρονιά οφείλεται στις υποδομές που υπάρχουν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, αλλά και στην άριστη συνεργασία και φιλοξενία.

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μίλησαν για τη διοργάνωση εκτός από την κ. Παπά, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και πρόεδρος της ΚΕΠΑ, Γιώργος Σοφιανίδης, ο διευθυντής της ΚΕΠΑ, Γιάννης Καμπούρης, η υπεύθυνη προγραμματισμού, Νανά Καραγιαννιδου και η δασκάλα χορού, Μαυρέτα Λενικάκη.

Πριν την συνεύντευξη τύπου παρουσιάστηκαν και μίλησαν μικρά κοριτσια, μέλη του τμήματος χορού της ΚΕΠΑ

Στη διοργάνωση, στην οποία θα συμμετάσχουν σύλλογοι και σχολές απ’ όλη την Ελλάδα, παρούσες θα είναι και οι δύο σχολές χορού στη Βέροια, της Σοφίας Αντωνιάδου και της Μελίνας Παπαδοπούλου.

Η συνέντευξη τύπου στο βίντεο:

Verianet News

Απάντηση