Οι καλύτερες συμβουλές ομορφιάς για εκείνα τα βιαστικά πρωινά!

Σε κάθε γυναίκα έχει τύχει να ξυπνήσει λίγο πιο αργά και να μην έχει σχεδόν καθόλου χρόνο για να ετοιμαστεί προτού φύγει από το σπίτι. Αν αυτό σας έχει συμβεί έστω και μία φορά, τότε χρειάζεστε την παρακάτω λίστα με χρήσιμες συμβουλές για να ξέρετε τι να κάνετε ακριβώς.

“Επενδύστε” στο κατάλληλο χρώμα και χτένισμα μαλλιών

Όταν τα μαλλιά είναι κομμένα σωστά, θα πέφτουν πάντα στη θέση τους εύκολα και θα εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια. Το ίδιο ισχύει και όταν το χρώμα των μαλλιών σας είναι σωστό, αφού ενισχύει το μακιγιάζ σας και τον τόνο του δέρματος σας και θα απαιτεί να κάνετε λιγότερα για να πετύχετε την καλύτερη εμφάνισή σας.

Οργανώστε τα καλλυντικά σας

Μετακινήστε όλα τα προϊόντα που δεν τα έχετε για καθημερινή χρήση σε άλλο σημείο και οργανώστε εκείνα που χρησιμοποιείται συχνά. Βάλτε τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος με τη σειρά τους: καθαριστικό, toner, ορό, ενυδατική κρέμα και αντηλιακό.

Απολέπιση και ενυδάτωση μαζί

Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν απολέπισης σώματος την ώρα που κάνετε ντους για να καθαρίσετε, να ενυδατώσετε και να προστατεύσετε το δέρμα σας ταυτόχρονα.

Πετσέτα με μικροΐνες για καλύτερο στέγνωμα των μαλλιών

Με μία πετσέτα με μικροΐνες πιέστε μαλακά και στεγνώστε τα μαλλιά σας μετά το μπάνιο. Αυτές οι πετσέτες αντλούν το νερό από τα μαλλιά καλύτερα από την απλή πετσέτα μπάνιου. Όχι μόνο δεν θα ξοδεύετε λιγότερο χρόνο στο στέγνωμα, αλλά θα χρησιμοποιείτε το πιστολάκι στεγνώματος λιγότερο, κάτι που ευνοεί την υγεία της τρίχας.

Ξεκινήσει με τα μάτια

Οι πούδρες για τις σκιές ματιών, ιδιαίτερα εκείνες που έχουν μεταλλικά στοιχεία, μπορεί να είναι ένας “μπελάς” για να τις εφαρμόσετε. Έτσι, όταν κάνετε το μακιγιάζ σας, ξεκινήστε με τη σκιά ματιών σας, έτσι ώστε τυχόν λεκέδες ή κηλίδες σκόνης που πέφτουν κάτω από τα μάτια σας δεν θα χαλάσουν το foundation.

 

Απάντηση