Να πώς θα ξυπνήσεις καλά και θα έχεις θετική ενέργεια!

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, λένε και έχουν απόλυτο δίκιο. Το πρωινό ξύπνημα, αναλόγως με τι τρόπο θα γίνει και τι συναισθήματα θα σου φέρει, καθορίζει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την υπόλοιπη μέρα. Μην κοιτάς τώρα που είναι Κυριακή και εσύ θέλεις να μείνεις στο κρεβάτι μέχρι αργά και αργότερα να πας βόλτα με τους φίλους σου, από αύριο πάλι τα  κεφάλια μέσα και δουλειά. Εμείς λοιπόν θα σου παρουσιάσουμε σήμερα τους τρόπους που θα ξυπνάς καλά και θα έχεις περισσότερη όρεξη για εργασία.

  • Η πρωινή άσκηση θα σε γεμίσει με ενέργεια και όρεξη για οτιδήποτε θα ακολουθήσει μετά από αυτήν. Δε χρειάζεται να πας σε γυμναστήριο, μπορείς να περπατήσεις ή ακόμη και να τρέξεις για περίπου 10 λεπτά.

diadromos

  • Ένα ρόφημα που θα σου χαρίσει την ευεξία που επιθυμείς, είναι το νερό με λεμόνι. Αφού το πιεις περίμενε περίπου μισή ώρα προτού φας.

neromelemoni

  • Μην πιάσεις αμέσως το κινητό με το που ξυπνήσεις, ή ανοίξεις την τηλεόραση. Καλό είναι η μέρα σου να ξεκινήσει με άλλες εικόνες. Ζωντανές κι όχι μέσα από μία οθόνη.

erotikaminimata

  • Το καλό πρωινό είναι το κυριότερο γεύμα της ημέρα και όχι αδίκως. Φρόντισε να είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

 

Απάντηση