ΜΠΡΑΒΟ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ”ΤΙΜΑ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ”ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ” ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑ…Διόρισαν και την αδελφή του Καρανίκα στον ΟΛΘ

Προσελήφθη τον περασμένο Μάιο ως γραμματέας του προέδρου του Οργανισμού – Είχε εκλεγεί βουλευτής τον Μάιο του 2012 στην Ημαθία

Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση Καρανίκα, του διάσημου πλέον συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα με το πάθος για την Ελένη Μενεγάκη και τον… θαυμασμό για την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης, καθώς στο Δημόσιο φαίνεται ότι βολεύτηκε και η αδελφή του!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της Δημοκρατίας η Ξανθίππη Καρανίκα, η οποία είχε εκλεγεί βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία στις εκλογές του Μαΐου του 2012 έχει προσληφθεί από τον περασμένο Μάιο στη θέση του γραμματέως του προέδρου της ΟΛΘ Α.Ε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα την κυρία Καρανίκα επέλεξε ο πρώην πρόεδρος του ΟΛΘ και σημερινός Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Γιάννης Παντής όταν εκείνος αναζητούσε γραμματέα για τις νέες του αρμοδιότητες.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο «η κυρία Καρανίκα προσλήφθηκε μέσω εργολαβίας, αφού προσλήψεις στον ΟΛΘ δεν γίνονται, στο πλαίσιο των λεγόμενων “εργολαβικών προσλήψεων βοηθητικών ενεργειών”».

Ο μεικτός μισθός της είναι 586 ευρώ και οι «καθαρές» απολαβές της φτάνουν τα 540 ευρώ.

Η κυρία Καρανίκα, η οποία το 2015 δεν ήταν υποψήφια βουλευτής το 2015, εδώ και χρόνια εργαζόταν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε διάφορες εργολαβίες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Απάντηση