ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ..Ελβετίδα δεσμοφύλακας βοήθησε Σύριο βιαστή να δραπετεύσει και έφυγαν μαζί για την Ελλάδα

Ελβετίδα δεσμοφύλακας βοήθησε τον Σύριο εραστή της να δραπετεύσει και τώρα βρίσκονται σύμφωνα με πρώην συγκρατουμενούς του στον δρόμο για την Ελλάδα.

Η 32χρονη Angela Magdici άνοιξε το κελί του κατά συρροή βιαστή Hassan Kiko, κατά την διάρκεια της νύχτας, όταν και ο συνάδελφός της κοιμόταν, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να δραπετεύσει από τις φυλακές του Dietikon, στη Ζυρίχη.

elvet.jpg

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει το παράνομο ζευγάρι να διαφεύγει με το αυτοκίνητο του εν διαστάσει συζύγου της Magdici.

Το παράνομο ζευγάρι κυκλοφορεί με μία μαύρη BMW X1, του Ρουμάνου συζύγου της 32χρονης, Vasile Magdici.

prison_2.PNG

Σύμφωνα με τον Stefan Oberlin, εκπρόσωπο της αστυνομίας της Ζυρίχης, “είναι άγνωστο που βρίσκονται αυτή την στιγμή”, με πληροφορίες από πρώην συγκρατούμενους του Kiko “να κάνουν λόγο για διαφυγή του στην Ελλάδα, αφού η οικογένεια του έχει φύγει από την Συρία για την Ευρώπη μεσώ Ελλάδας”, σημειώνουν.

“Οι δυο τους πήγαν στην Ελλάδα γιατί είναι ωραία για διακοπές και η Αστυνομία δεν μπορεί να τους βρει με τόσους πρόσφυγες στα χέρια της” σημειώνει πρώην κατάδικος των φυλακών που ήξερε των Σύριο.

prison_5.PNG

Σύμφωνα με τον πρώην άνδρα της 32χρονης, τελευταία είχε αρχίσει να διαβάζει το Κοράνι και να βλέπει ντοκιμαντέρ για την Συρία ενώ υποστηρίζει ότι οι συνάδελφοί της πρέπει να ήξεραν για τον παράνομο δεσμό της, όμως το κρατούσαν μυστικό

Απάντηση