Ερωτικό παιχνίδι με τραγική κατάληξη για την Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα στην Φλωρεντία

Στραγγαλίστηκε η 35χρονη Άσλει Όλσεν από τον εραστή της; – Εντοπίστηκαν ίχνη από καλώδιο στο λαιμό της – Είχε συναινέσει σε ερωτική επαφή πριν το θάνατό της

Στενεύει ο κλοιός γύρω από το δολοφόνο της 35χρονης καλλιτέχνιδος Άσλει Όλσεν, η οποία έχασε τη ζωή της προ ημερών στην Φλωρεντία της Ιταλίας όπου ζούσε από το 2012.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ενδέχεται ένα ερωτικό παιχνίδι να κατέληξε τραγικά, όταν ο εραστής της σε μία προσπάθεια να της προκαλέσει ερωτική ασφυξία την στραγγάλισε.

Η ιταλική αστυνομία οδηγείται στο παραπάνω συμπέρασμα καθώς η άτυχη γυναίκα έφερε στο λαιμό της μόνο ίχνη στραγγαλισμού από σχοινί ή καλώδιο υπολογιστή, χωρίς να υπάρχουν άλλα στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι επιχείρησε να απελευθερωθεί από τα… δεσμά της.

Την ίδια στιγμή, έπειτα από τη νεκροψία αποδείχθηκε ότι η γυναίκα είχε συναινετική ερωτική επαφή πριν χάσει τη ζωή της.

«Όταν ο δολοφόνος έσφιξε το καλώδιο στο λαιμό της, η Άσλει δεν προσπάθησε με τα χέρια της να το χαλαρώσει. Σε ανάλογες υποθέσεις στραγγαλισμού, στο λαιμό παραμένουν τα ίχνη από τα νύχια του θύματος που τραυματίζεται στην προσπάθεια να αναπνεύσει», γράφει δημοσίευμα της Corriere della Sera, ενώ ειδικός εξηγεί ότι πρόκειται για ενστικτώδη κίνηση, η οποία στην περίπτωση της 35χρονης δε συνέβη.

Στο μεταξύ, οι τοπικές αρχές αναζητούν έναν άνδρα με τον οποίο εθεάθη η 35χρονη σε νυχτερινό κέντρο της ιταλικής πόλης λίγες ώρες πριν πεθάνει.

Τη νύχτα μεταξύ της Πέμπτης και της Παρασκευής κάποιος είδε την Όλσεν μαζί με έναν άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με την Corriere della Sera είναι έμπορος ναρκωτικών, ενώ η εικόνα του έχει καταγραφεί από κάμερες έξω από το κλαμπ, αλλά και από κύκλωμα κοντά στο διαμέρισμα της νεαρής.

Παράλληλα, λέγεται πως η γυναίκα έλαβε ένα τηλεφώνημα λίγες ώρες πριν, το οποίο ενδέχεται να προήλθε από το δολοφόνο της.

Ο τραγικός πατέρας της, Γουόλτερ Όλσεν, σε επιστολή του που δημοσιεύθηκε εχθές έγραφε: «Είμαστε συντετριμμένοι από το γεγονός ότι η πολύτιμη Άσλει χάθηκε έπειτα από ένα έγκλημα τραγικό και χωρίς νόημα. Ήταν μία νέα, όμορφη, δημιουργική με μία ψυχή χαρούμενη, γενναιόδωρη και πληθωρική και λάτρευε τη ζωή της στο Σαν Φρεντιάνο, στην Φλωρεντία. Η καρδιά μας έχει ραγίσει από την απώλειά της».

Απάντηση