4 Tricks για να Δείχνετε Ξεκούραστοι ενώ δεν Είστε

 

Δεν κοιμήθηκες πολύ αλλά παρόλα αυτά θέλεις να δείχνεις ξεκούραστη και φρέσκια, σαν να έχεις κοιμηθεί; Ακόλουθα τα παρακάτω 4 tricks και θα φαίνεται σαν να έκλεισες ένα δεκάωρο στο κρεβάτι..

1. Με το που ξυπνήσεις αφαίρεσε με ένα καλό καθαριστικό όλα τα υπολλείματα από το μακιγιάζ της προηγούμενης μέρας -ακόμα κι αν ξεβάφτηκες καλά το βράδυ πάντα κάτι έχει μείνει, ειδικά αν έχεις φορέσει μάσκαρα. Να γνωρίζεις πως η έλλειψη ύπνου μπορεί να οδηγήσει στο να παράγει το σώμα σου κορτιζόλη (ορμόνη του στρες) η οποία οδηγεί σε διάσπαση του κολλαγόνου. Χρησιμοποίησε ένα σέρουμ και μία ενυδατική κρέμα για να ενυδατώσεις καλά την επιδερμίδα σου. Ειδικά αν έχεις πιει το προηγούμενο βράδυ, είναι απαραίτητη.

2. Είσαι χλωμή; Βελτίωσε το χρώμα του προσώπου σου με ένα γρήγορο μασαζάκι με τα ακροδάχτυλά σου, σε όλο το πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις. Χρησιμοποίησε μία ανοιχτή βάση για να φωτίσεις το κουρασμένο σου δέρμα. Με ένα κονσίλερ κάλυψε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

3. Για να δωσεις ένταση και λάμψη στα κουρασμένα σου μάτια βάλε λίγη λαμπερή, ανοιχτόχρωμη, σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου και ένα φωτεινό μολύβι (όχι λευκό αλλά μπεζ), εσωτερικά στο κάτω βλέφαρο. Κάνει τα μάτια να μοιάζουν μεγαλύτερα και πιο φωτεινά, ενώ ακόμα και το λευκό των ματιών σου δείχνει πιο έντονο. Μη χρησιμοποιείς τίποτα που έχει πολύ γκλίτερ και βαραίνει την όψη σου το πρωί. Πέρνα τις βλεφαρίδες σου και με μία στρώση μάσκαρα.

4. Βάλε λίγη μπρονζέ πούδρα στο μέτωπο και το πηγούνι σου καθώς αυτή θα δώσει ένα έξτρα χρώμα στην επιδερμίδα σου, δημιουργώντας παράλληλα και ένα στοιχειώδες contouring. Βάζοντας και λίγo highlighter (ειδική κρέμα που δημιουργεί γυαλάδες) πάνω από την πούδρα θα κάνει το δέρμα σου να λάμπει.

Απάντηση