Αθηνά Ωνάση: Κάτι τρέχει με την υγεία της;

Μπορεί οι φωτογραφίες της «χρυσής» κληρονόμου που κάνουν το γύρο του κόσμου να δείχνουν μια γυναίκα ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της Álvaro de Miranda Neto, και μάλιστα στην Καραϊβική για ν’ αλλάξουν χρόνο, αλλά οι φήμες οργιάζουν ότι η Αθηνά Ωνάση δεν είναι καλά στην υγεία της.
Σύμφωνα με το «Λοιπόν», η Αθηνά Ωνάση, εκτός από τις φήμες για νευρική ανορεξία και κατάθλιψη έχει ν’ αντιμετωπίσει και μια σοβαρή ασθένεια. Το δημοσίευμα αναφέρει, ότι η ασθένεια που την ταλαιπωρεί είναι σε αρχικό στάδιο και είναι αντιμετωπίσιμη, αλλά όλα αυτά την έχουν προβληματίσει και φαίνεται στο βλέμμα της. Βέβαια, η μοναδική κληρονόμος της οικογένειας Ωνάση ανέκαθεν είχε μια μελαγχολία στο βλέμμα της και όχι άδικα, αφού δεν έχει περάσει και λίγα σε οικογενειακό επίπεδο.

onasi-alvaro-kori-1-460x457

Πάντως οι φήμες λένε, ότι ο Álvaro προσπαθεί να μη διαρρεύσει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί, αλλά είναι δύσκολο καθώς όλοι ενδιαφέρονται για να μαθαίνουν νέα τηςΑθηνάς Ωνάση, η οποία έχει κόψει κάθε επικοινωνία με τους δικούς της και οι προσπάθειες τους πατέρα της για να ξαναμιλήσουν έπεσαν για άλλη μια φορά στο κενό.

 

Απάντηση