Απίστευτη ποδοσφαιρική ξεφτίλα για την Ελλάδα! Αυτό δε γίνεται…

Άλλη μία στιγμή… δόξας για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς
από την ψηφοφορία για την Χρυσή Μπάλα απουσίαζε η ψήφος του προπονητή και του αρχηγού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος!

Στην λίστα με αυτούς που ψήφισαν για την Χρυσή Μπάλα (εθνικός εκλέκτορας, αρχηγός εθνικής, δημοσιογράφος) θα βρει κανείς ψηφοφόρους από όλες τις πιθανές και απίθανες χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων οι… ποδοσφαιρομάνες χώρες που λέγονται: Νησιά Σολομώντα, Σρι Λάνκα, Σουαζιλάνδη, Νησιά Κέιμαν, Βανουάτου, Σαμόα, Νεπάλ και δεν συμμαζεύεται. Παραδόξως, όμως δεν υπήρχε συμμετοχή από την Ελλάδα!

Η ΦΙΦΑ έδωσε στην δημοσιότητα τι ψήφισε αναλυτικά κάθε εκπρόσωπος των μελών της, όμως ως διά μαγείας λείπουν οι ψήφοι του ομοσπονδιακού τεχνικού (δεν υπάρχει ούτε το όνομα του Ρανιέρι, του Τσάνα ή του Σκίμπε), όσο και του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας (Τοροσίδης) σε ένα πρωτοφανές περιστατικό, ενώ υπάρχει κανονικά η ψήφος του Έλληνα δημοσιογράφου Μάνου Σταραμόπουλου.

Γκέλα ολκής; Το ξέχασαν; Λάθος της ΦΙΦΑ; Τελεί το ελληνικό ποδόσφαιρο υπό κάποια σιωπηρή τιμωρία; Ρίξαμε… λευκό; Το θέμα είναι ότι η ΕΠΟ πέτυχε το ακατόρθωτο. Εξαφάνισε το ελληνικό ποδόσφαιρο από μία εξ των μεγαλύτερων γιορτών του

Απάντηση