Χαλκιδική: Βρέθηκε κρυμμένη η μηχανή του συζυγοκτόνου

Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής δεν κατάφερε να βρει άλλο μέσο διαφυγής, καθώς το σημείο όπου βρέθηκε το δίκυκλο βρίσκεται κοντά στο χωριό

Σε μια ορεινή περιοχή ανάμεσα στην κοινότητα Ψακούδια και την Ορμύλια όπου δολοφόνησε με πρωτοφανή αγριότητα την εν διαστάσει σύζυγό του, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί και οι εθελοντές κρυμμένο κάτω από φύλλα και κλαδιά το μοτοποδήλατο με το οποίο διέφυγε μαζί με το παιδί του o 34χρονος Αλβανός.

Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής δεν κατάφερε να βρει άλλο μέσο διαφυγής, καθώς το σημείο όπου βρέθηκε το δίκυκλο βρίσκεται κοντά στο χωριό. Στο ίδιο σημείο, βρέθηκαν και άδειες συσκευασίες από τρόφιμα, πράγμα που δείχνει ότι κρύφτηκε για αρκετό χρονικό διάστημα μαζί με τον 4χρονο γιο του, η αγωνία για την τύχη του οποίου έχει «χτυπήσει» κόκκινο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου αλλοδαπού, που συνεχίζονται νυχθημερόν στην ευρύτερη περιοχή, επικεντρώνονται τώρα σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σημείο όπου βρέθηκε το μοτοποδήλατο. Η ελπίδα των αστυνομικών είναι ότι ο δράστης του εγκλήματος και της αρπαγής του παιδιού που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη την περασμένη Τετάρτη μπορεί αναζήτησε καταφύγιο σε κοντινό σημείο, γνωρίζοντας ότι θα «έσπαζε» εύκολα τον κλοιό που δημιουργήθηκε άμεσα.

Απάντηση