Κάπως έτσι γίνονται οι περισσότερες των ΦΤΩΧΩΝ καλλιτεχνών..Ποια εφορία; Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πληρώθηκε 16.500 ευρώ μέσω… Βουλγαρίας για συναυλία στην Ξάνθη!

Οι καθαρές αποδοχές του καλλιτέχνη ήταν 16.500 ευρώ, ενώ οι κρατήσεις που έγιναν ήταν μόλις 17 ευρώ

Μια ανάρτηση στη Διαύγεια ήταν αρκετή για να προκαλέσει σάλο, καθώς μέσω αυτής αποκαλύφθηκε ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου πληρώθηκε μέσω… Βουλγαρίας για συναυλία που έδωσε στην Ξάνθη τον περασμένο Δεκέμβριο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής», οι καθαρές αποδοχές του καλλιτέχνη ήταν 16.500 ευρώ, ενώ οι κρατήσεις που έγιναν ήταν μόλις 17 ευρώ.

Η υπόθεση απασχόλησε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης, καθώς τέθηκε ως ερώτηση από την αντιπολίτευση, ενώ οι υπεύθυνοι του δήμου ζήτησαν να ελεγχθεί η νομιμότητα της διαδικασίας.

Ο υπεύθυνος του καλλιτεχνικού γραφείου του τραγουδιστή, κ. Πατσέλας, μιλώντας στο Mega, είπε πως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν γνώριζε τίποτα για το οικονομικό.

«Ο Βασίλης δεν ανακατεύεται με τα οικονομικά του. Εγώ έχω κάνει σύμβαση με μια άλλη εταιρεία και φορολογήθηκα όσον αφορά το φόρο εισοδήματος» σημείωσε.

Απάντηση