Με τόσα που υποσχέθηκαν και ο….: Φερνάντο Σάντος:«Ισως και εγώ να ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή»

Στην πολιτική και κοινωνική κατάσταση της Ελλάδας αναφέρθηκε ο Φερνάντο Σάντος, μιλώντας στον πορτογαλικό Τύπο, τονίζοντας πως ίσως και αυτός να ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Φερνάντο Σάντος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα desporto.pt και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην καθημερινότητα της Ελλάδας, την οποία άλλωστε έζησε για αρκετά χρόνια.Ειδικά το τελευταίο διάστημα της κρίσης, όπου ο Πορτογάλος αποτέλεσε τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής.

Ο Σάντος παραδέχθηκε πως αν ήταν Έλληνας πολίτης και εκείνος θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές, υποστηρίζοντας ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από μία αλλαγή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή: 

«Όπως συνέβη και στην Ελλάδα, ορισμένες φορές αισθάνεσαι ότι πλέον χρειάζεσαι μια αλλαγή. Στην Ελλάδα, πλήρωναν περισσότερο αυτοί που δεν έπρεπε και ήταν συνεπείς σε όλες τις υποχρεώσεις τους. Είδα φίλους μου να βιώνουν μεγάλες δυσκολίες με τη λιτότητα που ήταν αποτέλεσμα κακής διαχείρισης και πολιτικής της Ευρώπης.

Ίσως να ψήφιζα κι εγώ τον Σύριζα αν ήμουν Έλληνας γιατί όταν χάνεται η ελπίδα σε κάτι, τότε ελπίζεις σε κάτι άλλο και επιθυμείς να το αλλάξεις. Η νέα Κυβέρνηση που υπάρχει στην Ελλάδα ήταν γενναία, όμως η στρατηγική της ενδεχομένως να μην ήταν τελικά σωστή»

 

Απάντηση