Παναγιώτης Παλπάνας πρόεδρος ΝΟΔΕ Ημαθίας: Η βάση μίλησε, το μήνυμα ελήφθη

Μαζί με τις ευχές μου για τη Νέα Χρονιά θα ήθελα να ευχαριστήσω τη βάση της Νέας Δημοκρατίας, όλους αυτούς τους ανώνυμους Νεοδημοκράτες που στήριξαν με τη συμμετοχή τους την παράταξη στις εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου.
Αυτούς τους απλούς γεωργούς, μικρομεσαίους, εμπόρους, ανθρώπους της αγοράς, βιοπαλαιστές και εργάτες. Άνθρωποι απλοί, καθημερινοί,
ταπεινοί, σεμνοί, έντιμοι και νοικοκυραίοι. Άνθρωποι που κουβαλούν μέσα τους το τεράστιο αξιακό φορτίο ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ.
Είναι αυτοί που πληρώνουν από το υστέρημα τους για να μπορούν να ζουν οι επαγγελματίες και επιδοτούμενοι προοδευτικοί.
Είναι η κοινωνική βάση της μεγάλης Εθνικής Λαϊκής Παράταξης που οι  θεωρητικοί την αποκάλεσαν Συντηρητική Παράταξη.
Αυτοί που βροντοφώναξαν στις εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου «ως εδώ και μην παρέκει».
Είναι αυτοί που διέψευσαν τις Κασσάνδρες που προέβλεψαν την διάλυση της Νέα Δημοκρατίας και έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, εντός και εκτός του κόμματος. Το μήνυμα προς την παράταξη, που παρά τα λάθη και τις πολιτικές που την πλήγωσαν, ξέρει να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και να δίνει μεγάλες μάχες για την Πατρίδα.
Οι 400.000 συμπολίτες μας που στήθηκαν στις ουρές το έκαναν όχι μόνο για τον υποψήφιο που ήθελαν να στηρίξουν, αλλά για να δηλώσουν μαζικά πως η Ν.Δ παραμένει ο ισχυρότερος πυλώνας του πολιτικού συστήματος και η μεγαλύτερη ΣΤΑΘΕΡΗ εγγύηση για την ίδια την Ελλάδα σε κάθε δύσκολη περίσταση.
Είναι αυτοί που έστειλαν το μήνυμα πως θέλουν την Παράταξη ενωμένη.
Τέλος, το πιο σημαντικό μήνυμα που βγήκε από τις εσωκομματικές κάλπες δεν είναι άλλο από το ότι η περίοδος χάριτος στον κ. Τσίπρα έχει πλέον λήξει. Οι πολίτες που λοιδορήθηκαν στα χρόνια της κρίσης, πήραν τη ΝΔ στα χέρια τους και την σήκωσαν ξανά στο ύψος της.
Έστειλαν μήνυμα ότι η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη όσες φορές να πέσει θα σηκωθεί ξανά, γιατί έχει βαθιές ρίζες στην Ελληνική Κοινωνία. Ρίζες που έχουν ταυτιστεί με όλα τα μεγάλα και σπουδαία που πέτυχε η Ελλάδα όλες αυτές τις δεκαετίες.  Το ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ. Η Νέα Δημοκρατία το αμέσως επόμενο διάστημα θα αποτελέσει τη σωτήρια λύση στα μεγάλα προβλήματα που ξαναέφερε στη χώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Η βάση της Ν.Δ. στάθηκε στο ύψος της. Τώρα είναι η σειρά των κομματικών παραγόντων να μην διαψεύσουν αυτή την εμπιστοσύνη. Η Νέα Δημοκρατία ήταν είναι και θα παραμείνει ο ισχυρός πυλώνας του πολιτικού συστήματος. Από τις 11 Ιανουαρίου 2016 ξεκινάει μια νέα περίοδος στην πολιτική ζωή του τόπου. Με τη Νέα Δημοκρατία ενωμένη, ισχυρή και έτοιμη για νέους αγώνες.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Βέροια, 8-1-2016
Παναγιώτης Παλπάνας
Πρόεδρος Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Νομού Ημαθίας

Απάντηση