Δακτυλίδια άλλαξαν χθες ο Γιάννης dj johny και η Ρένα Παρκοσίδου

Την σχέση τους επισημοποίησαν χθες 7/1 ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος(Από τους βασικούς συντελεστές του RADIO AVENA 97,7 ως Γιάννης dj johny  και ιστοσελίδας AVENA.GR)  και η Ρένα Παρκοσίδου μετά από 2 χρόνια που βρίσκονται μαζί από τα οποία το ενάμιση συζούσαν.

Όλα ξεκίνησαν τυχαία πριν 2 χρόνια την ίδια ημέρα όταν ο Γιάννης βρέθηκε για να διασκεδάσει μαζί με τους φίλους του την ονομαστική του εορτή στο μαγαζί που εργαζόταν η Ρένα.

Εκεί λοιπόν και από την πρώτη ματιά ξεκίνησε ένα όμορφο ειδύλλιο με μια όμορφη διαδρομή με κατάληξη ως πρώτη στάση τους αρραβώνες των παιδιών εχθές το βράδυ στο σπίτι της Ρένας(όπως επιτάσσει το έθιμο οι αρραβώνες να γίνονται στο σπίτι της νύφης)) στην Θεσσαλονίκη.

Ήταν μια πολύ όμορφη και συγκινητική στιγμή ιδιαίτερα όταν ο Γιάννης ζήτησε από την Ρένα να τον δεχθεί ως σύζυγο της και από τον πατέρα της το χέρι της κόρης του,τόσο για τους ίδιους όσο φυσικά για τους γονείς , τα αδέλφια και τους συγγενείς τους που βρίσκονταν εκεί.

Αμέσως μετά αφού αλλάχθηκαν τα δαχτυλίδια και  βγήκαν  οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες ακολούθησε γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής και την διασκέδαση ανέλαβε ο πατέρας του Γιάννη Βασίλης παλιός τραγουδιστής και μπουζουκτσής.

Εμείς ως ομάδα του Ράδιο AVENA ευχόμαστε στα παιδιά να είναι πάντοτε καλά και αγαπημένοι όπως τώρα και γρήγορα να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα.

 

 

Απάντηση