Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας γεμάτος δράσεις, είναι ένας μήνας που όλοι μας προσπαθούμε να έχουμε τις άριστες τελικές επιδόσεις για την χρονιά που φεύγει και ταυτόχρονα να δώσουμε την εκκίνηση , την προτροπή για το «καλύτερο» που έρχεται … «τη νέα χρονιά».
Οι Πρόσκοποι της Αλεξάνδρειας δημιούργησαν, όλες αυτές τις εβδομάδες, με κόπο και αγάπη, με ευθύνη και αποφασιστικότητα, με συλλογικότητα και προσφορά , μικρές ή μεγάλες δράσεις για τα μέλη μας, που σε μεγάλο ποσοστό συμμετείχαν και χάρηκαν για όλα αυτά που έζησαν. Οι δράσεις μας πολλές.
Σκεφτήκαμε λέξεις και εικόνες της Προσκοπικής ζωής μας: παιδί, χαμόγελο, παιχνίδι, περιπέτεια, δράση, «μαζί», συνάνθρωπος, ελπίδα, φιλία, «να βοηθώ…» και πήραμε δύναμη, γεμίσαμε κουράγιο, είμαστε αισιόδοξοι.
Με αυτά τα συναισθήματα ολοκληρώσαμε τη χρονιά, ξεκινήσαμε τη νέα.
Οι παρακάτω δράσεις μάς ενώνουν, είναι η ασπίδα στα δύσκολα, οδηγός στα μονοπάτια του «καλύτερου».
Απάντηση