Ομελέτα γεμιστή και λαχταριστή

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 ή 3 αυγά
  • 4-5 λεπτές φέτες τομάτα
  • 2 φέτες τυρί του τοστ
  • 2 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
  • 2 κουταλάκια γάλα
  • 3 κουταλιές φέτα τριμμένη
  • 1 κουταλιά λάδι
  • αλάτι και πιπέρι
  • 3-4 φέτες πιπεριά

Πώς το κάνουμε:

  1. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. Σε ένα τεφάλ ρίχνουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε και τα αυγά και χαμηλώνουμε την φωτιά. Όταν από κάτω ψηθεί και από πάνω δεν είναι πολύ υγρή με την βοήθεια ενός πιάτου την γυρίζουμε και από την άλλη.
  2. Αμέσως στρώνουμε στην μισή μεριά της ομελέτας την φέτα, το τυρί του τοστ, την γαλοπούλα, τομάτα, την πιπεριά και λιγο αλατάκι πιπεράκι.
  3. Μόλις ψηθεί από κάτω και λιώσει και λίγο το τυράκι διπλώνουμε την ομελέτα σηκώνοντας με μια σπάτουλα την μεριά αυτή που δεν έχει τα υλικά και σκεπάζοντας την άλλα μεριά. Μοιάζει οπτικά με καλτσόνε και τρώγεται αμέσως.

Απάντηση