ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ-Σκότωσε την πρώην του με 80 μαχαιριές έξω από τη δουλειά της!

Όλα όσα αναφέρει η ανακοίνωση των Αρχών

Ο 22χρονος Jordan Taylor αποφάσισε να εκδικηθεί την αδικοχαμένη κοπέλα, η οποία του ζήτησε να χωρίσουν γιατί τη ζήλευε παθολογικά.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας, ο Jordan υπήρξε ιδιαιτέρως καταπιεστικός και ήθελε πάντα να έχει τον απόλυτο έλεγχο τόσο της Laura Davies, όσο και της σχέσης τους γενικότερα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η 21χρονη αποφάσισε να τελειώσει τη σχέση της με τον Jordan επειδή εκείνος προσπαθούσε να παρέμβει σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς της, μέχρι και στο ποια ρούχα θα φορούσε και ποια όχι, ενώ φέρεται να μην της επέτρεπε να φορά ούτε κοντομάνικες μπλούζες.

Όταν τη βρήκε η αστυνομία, ο νεαρός βρισκόταν δίπλα στην κοπέλα που “προσπαθούσε να μιλήσει, αλλά το μόνο που κατάφερε να ψιθυρίσει ήταν ‘βοήθεια’, αλλά μετά βίας ακουγόταν η φωνή της”, όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί στη μαρτυρία τους.

Δύο ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε, η Laura Davies άφησε την τελευταία της πνοή σε κοντινό νοσοκομείο.

“Το απόγευμα της Παρασκευής 3 Ιουλίου η Laura Davis δέχθηκε παρατεταμένη και κτηνώδη επίθεση από αυτόν τον άνδρα με ένα μαχαίρι- μια επίθεση που της άφησε τραύματα από 80 μαχαιριές. Η επίθεση ήταν ευθύ αποτέλεσμα του γεγονότος πως η Laura είπε στον κατηγορούμενο ότι η σχέση τους έληξε. Είτε από ζήλια, είτε από θυμό, είτε από άλλα ανάμικτα συναισθήματα, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε παίρνοντας εκδίκηση”, ανέφερε η ανακοίνωση των Αρχών που διαβάστηκε κατά τη διάρκεια της δίκης

Απάντηση