Έδεσσα: Χτύπησε 87χρονη για να της αρπάξει την τσάντα και την τραυμάτισε θανάσιμα

Ο 23χρονος τσαντάκιας συνελήφθη από την αστυνομία – Ευθύνεται για άλλες τρεις αρπαγές τσαντών και πέντε κλοπές οχημάτων

Για τον θανάσιμο τραυματισμό ηλικιωμένης, άλλες τρεις αρπαγές τσαντών και πέντε κλοπές οχημάτων ευθύνεται ο 23χρονος τσαντάκιας με το κλεμμένο ποδήλατο, που συνελήφθη την Δευτέρα από άνδρες της Ασφάλειας στην Έδεσσα όταν χτύπησε και πέταξε στο δρόμο μια 87χρονη για να αρπάξει την τσάντα της!

Στο πλαίσιο της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ανάγλυφα η δράση του νεαρού κακοποιού, που είναι χρήστης ναρκωτικών. Ο 23χρονος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διάφορα ποινικά αδικήματα, έστηνε καρτέρι έξω από εκκλησίες την παραμονή των Χριστουγέννων και άρπαζε τις τσάντες ηλικιωμένων γυναικών που πήγαιναν να παρακολουθήσουν τη λειτουργία!

Θύματά του έπεσαν μέσα σε  λίγη ώρα μια 60χρονη, μια 68χρονη και μια 79χρονη. Η τελευταία έπεσε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή λίγες ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε. Μετά την εξιχνίαση των υποθέσεων αυτών, σχηματίστηκε σε βάρος του 23χρονου συμπληρωματική δικογραφία για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης, ληστείες και κλοπές, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται οι κλοπές τριών Ι.Χ. αυτοκινήτων και μιας μοτοσικλέτας που διέπραξε από τις 24 Δεκεμβρίου ως την περασμένη Κυριακή και η κλοπή καυσίμων από το μηχανάκι ενός4 5χρονου. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός είχε συλληφθεί μετά τον τραυματισμό της 87χρονης που κατέληξε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο της Έδεσσας για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Μετά διαπιστώθηκε ότι είχε κλέψει το ποδήλατο που χρησιμοποίησε από το σπίτι μιας 35χρονης στην οποία αποδόθηκε, ενώ είχε αγοράσει ναρκωτικά χάπια από έναν 29χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Απάντηση