Θα τρομάξετε να τους αναγνωρίσετε – Πως ήταν και πως έγιναν… γνωστά πρόσωπα της εγχώριας “showbiz”!

Θα τρομάξετε να τους αναγνωρίσετε – Πως ήταν και πως έγιναν… γνωστά πρόσωπα της εγχώριας “showbiz”!

«Άσχημο στην κούνια, όμορφο στη ρούγα» και χωρίς να είμαστε κακοί άνθρωποι, η παροιμία αυτή έρχεται και βρίσκει εφαρμογή, και σε πολλούς celebrities(?) του τόπου!

Βλέπεις, δεν είναι λίγοι οι διάσημοι… που ως έφηβοι δεν ήταν και τα… καρακαλλόνια. Ήταν βέβαια και η εποχή περίεργη, όπως και η μόδα, που δε βοηθούσε και πολύ στην εικόνα.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τους διάσημους (!) που σήμερα έχουν μεταμορφωθεί σε… κύκνους!

1

Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τα χρόνια της εφηβείας έχει σηκώσει πολλή κουβέντα, έγινε αντικείμενο σχολιασμού (που μόνο κολακευτικό δεν το λες), ενώ η παρουσιάστρια του Alpha δηλώνει ότι είναι μία φωτογραφία του παρελθόντος που την χρησιμοποιούν κάθε λίγο και λιγάκι.

2

Η Αλέκα Καμηλά αγνώριστη ως έφηβο κορίτσι τον καιρό που έκανε στίβο.

3

Κι, όμως, το κοριτσάκι με τα γυαλιά και τη χωρίστρα… αλφάδι είναι η σέξι Αντωνία Καλλιμούκου!

4

Η Ελένη Μενεγάκη πριν λίγο καιρό είχε δείξει μέσα από την εκπομπή της μία φωτογραφία της από τα εφηβικά χρόνια. Κούκλα και τότε, κούκλα και τώρα του Λενιώ.

5

Όταν είδε το φως της δημοσιότητας η φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου από τα χρόνια της νιότης της, είχε γίνει μεγάλος ντόρος. Γιατί η μαύρη αλήθεια είναι ότι το Κατερινιώ ως έφηβη ήταν μία άλλη… Καινούργιου!

6

Κουίζ για δυνατούς λύτες είναι και η Σάσα Σταμάτη στην εφηβεία της. Να βλέπεις τη φωτό και να μην το πιστεύεις ότι το συνεσταλμένο κοριτσάκι είναι η χειμαρρώδης Σάσα!

7

Εντάξει, ο Τρύφων Σαμαράς στα νιάτα του είναι… κουίζ για πολύ δυνατούς λύτες. Ή μόνο για συγγενείς!

8

Κι, όμως, ο νεαρός της φωτογραφίας με το χτένισμα του Άλφ του εξωγήινου, είναι ο Γιώργος ο Λιάγκας. Είπες κάτι;

9

Η Πάολα στην ηλικία των 19 χρόνων δεν έχει καμία σχέση στην εμφάνιση με την αοιδό του σήμερα.

10

Στην περίπτωση της Σίσσυς Χρηστίδου δε μπορείς να αποφασίσεις αν είναι τώρα ή τότε πιο όμορφη. Πιο αγγελικό πρόσωπο στην άγουρη εφηβεία δεν υπάρχει, τι να λέμε τώρα.

 

Απάντηση