Μπέσυ Μάλφα: Η σχέση με ομοφυλόφιλο, η απιστία και τα εμπόδια στην πορεία των παιδιών της

Η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Συνέντευξη στο talk show «Celebrity Life Game» παραχώρησε η Μπέσυ Μάλφα και μίλησε για όλα στον Κεν Αλεξανδράτο.

mpesi-ken-1068x712

Δες τι είπε:

Για τις δυσκολίες που συνάντησε στην αρχή της καριέρας της: «Είχα τρελά εμπόδια στο ξεκίνημά μου. Άφωνη με λέγανε, ατάλαντη με λέγανε, κακή χορεύτρια με λέγανε. Πάντα θα βρεθεί κάποιος να σου πει κακά πράγματα. Εγώ ξέρω ότι είμαι καλή ηθοποιός γιατί με αγαπάω. Και δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύει ο κόσμος. Ο κόσμος θα αγαπάει και τον καλό ηθοποιό και τον κακό ηθοποιό, αλλά σημασία έχει με ποιον ταυτίζεται».

Για την συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar: «Φέτος δεν είχα πρόταση για τηλεόραση. Δεν το γνωρίζω ακόμα, ακούγονται πάρα πολλά. Δεν έχω ενημερωθεί».

Για τον σύζυγό της και την απιστία: «Θα προτιμούσα να μην το μάθω αν πήγαινε με άλλη ο Γεράσιμος. Αν όμως γινόταν, δεν θα τον άφηνα, δεν θα τον χώριζα. Ζούμε είκοσι χρόνια μαζί, είναι το σέξι αγόρι μου, ο πατέρας των παιδιών μου. Δεν θα τα γκρέμιζα όλα για ένα απλό καπρίτσιο! Όχι!».

Για τη σχέση που είχε με έναν ομοφυλόφιλο: «Ήμουν ερωτευμένη με ομοφυλόφιλο. Δεν υπάρχει προοπτική όταν ερωτεύεσαι. Το γνώριζα. Ερωτευτήκαμε και τα φτιάξαμε. Ήταν πάρα πολύ γλυκό και πολύ όμορφο».

Για τα εμπόδια στην πορεία των παιδών της: «Το όνομα «Σκιαδαρέση» έχει σταθεί εμπόδιο για τις κόρες μου. Όταν δεν ξέρουν ότι είναι τα παιδιά τα δικά μας είναι οκ τα πράγματα, όταν όμως το ξέρουν είναι λίγο δύσκολο».

Απάντηση