ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ!

Η πληγή αυτή δεν κλείνει. Όσο περνά ο καιρός, ο πόνος για την ξαφνική απώλεια τη στοιχειώνει και τα δάκρυα τρέχουν ποτάμι. Ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες, αισθάνεται πιο έντονα από ποτέ την απουσία του, με αποτέλεσμα να λυγίζει. Κάθε σκέψη της είναι σε εκείνον και στις συμβουλές του, που τις κρατά σα φυλαχτό.
Κάθε φορά που η Δέσποινα Βανδή μιλά για τον λατρεμένο της πατέρα Γρηγόρη, δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της, αφού όπως παραδέχεται την επηρέασε όσο κανείς άλλος. Η κενή θέση του στο γιορτινό τραπέζι της θυμίζει κάθε χρονιά το πόσο ξαφνικά και άδικα έφυγε από τη ζωή, γι” αυτό και είναι αποφασισμένη να κουβαλά πάντα μέσα της τις αρχές με τις οποίες την μεγάλωσε. Αν και σήμερα απολαμβάνει όλα τη δόξα και τα χρήματα που απλόχερα της χάρισε η ζωή, η τραγουδίστρια δεν ξεχνά από που ξεκίνησε. Ειδικά στις γιορτές φέρνει στο μυαλό της τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο πατέρας της όταν μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του ήρθαν από τη Γερμανία στην Καβάλα. Παρότι στο σπίτι τους δεν είχαν, όπως έχει πει, ούτε θέρμανση, η τραγουδίστρια ποτέ δεν θυμάται τον πατέρα της να βαρυγκομά. Αντίθετα, ήταν πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος να μοιραστεί τα λιγοστά αγαθά του, προκειμένου να μη στερείται κανείς. Αυτό είναι και το παράδειγμα που ακολουθεί κι εκείνη με τη σειρά της. «“Ο Θεός να δίνει σε σένα και εσύ παιδί μου στους άλλους”. Πάνε 16 χρόνια από τότε που «έφυγε» όμως τα λόγια του ηχούν ακόμα στα αυτιά μου…σα να “τανε χθες», έγραψε στο προφίλ της στο Facebook η τραγουδίστρια αποκαλύπτοντας πως ο πατέρας της ήταν και θα παραμείνει το πρότυπό της.

“Είναι το πρότυπο μου”

Αν και έφυγε ξαφνικά από τη ζωή με τη Δέσποινα να μην προλαβαίνει να του προσφέρει όσα του άξιζαν, προσπαθεί διαρκώς να τον βγάζει ασπροπρόσωπο. Ξέρει πως κάθε φορά που απλώνει το χέρι της σε οποιονδήποτε την έχει ανάγκη, ο πατέρας της χαμογελά από ψηλά. “Η Δέσποινα θα βοηθά πάντα εκείνους που τη χρειάζονται, γιατί έτσι ξέρει πως τιμά την μνήμη του πατέρα της”, αποκαλύπτει στενός της συνεργάτης. Αυτό έκανε και πρόσφατα, όταν παρά το επιβαρυμένο της πρόγραμμα φρόντισε και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ζητώντας του το φουαγιέ του Δημαρχείου για να πραγματοποιηθεί εκεί το φιλανθρωπικό bazaar, τα έσοδα του οποίου δόθηκαν στο Ορθανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης “Η Μέλισσα”. Ξέρει πως και σε αυτήν της την πρωτοβουλία είχε για άλλη μια φορά “σύμμαχο” τον πατέρα της, και αυτό τη συγκινεί ιδιαίτερα. “Σας ευχαριστώ όλους ! Όλο αυτό δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια σας και αναρωτιέμαι «είχατε άραγε κι εσείς έναν πατέρα που σας έλεγε τέτοια λόγια”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook απευθυνόμενη σε εκείνους που βρέθηκαν στο bazaar την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου.

“Τα παιδιά μου είναι όλη μου η ζωή”

Τι και αν λόγω των εμφανίσεών της με τον Παντελή Παντελίδη και τον Κώστα Μαρτάκη στη Θεσσαλονίκη, ο ελεύθερος χρόνος της Δέσποινας είναι περιορισμένος, για εκείνη προτεραιότητα έχουν πάντα τα παιδιά της. Πριν μερικές μέρες μάλιστα τους έκανε έκπληξη ένα ταξίδι στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να μην αποχωριστεί ο ένας τον άλλον ούτε λεπτό. Ο φωτογραφικός φακός του “YES!” απαθανάτισε τους τρεις τους, μαζί με την στενή συνεργάτιδα της τραγουδίστριας Μαίρη Γεωργού, στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” με τη περήφανη μαμά να καμαρώνει τα βλαστάρια της. Μαζί με την 12χρονη σχεδόν Μελίνα -με την οποία μοιάζουν σαν αδελφές- επιδόθηκαν στο αγαπημένο τους shopping therapy, ενώ ο 8χρονος γιος της Γιώργος έμεινε για αρκετή ώρα στο τμήμα με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Λίγες μέρες μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέφθασε στη Θεσσαλονίκη και ο Ντέμης Νικολαίδης και έτσι η οικογένεια ολοκληρώθηκε.

Απάντηση