Είναι δύσκολο. Όμως τα παιδιά θέλουν 24 ώρες την προσοχή σας:Το γιατί διαβάστε.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι δύο ετών στις ΗΠΑ, μέσα στα Χριστούγεννα, όταν ξέφυγε από την προσοχή των δικών της και κατάπιε μια μικρή μπαταρία λιθίου, όπως αυτές που παίρνουν τα ρολόγια, σε μέγεθος κουμπιού.

Οι γονείς της Μπριάνα Φλόρερ είναι σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πώς, εκεί που περνούσαν «τέλεια Χριστούγεννα», το κοριτσάκι άρχισε να κάνει εμετό αίμα και να γίνεται μπλε… Κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Τούλσα της Οκλαχόμα, όμως κατέληξε μετά από δύο ώρες στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να σταματήσουν την εσωτερική αιμορραγία, δυστυχώς ανεπιτυχώς.

«Την μια στιγμή όλα ήταν τέλεια, και την επόμενη είχε πεθάνει. Δεν έχουμε ιδέα πότε την κατάπιε», λέει ο παππούς της σε τοπική εφημερίδα.

Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως τα αποτελέσματα της νεκροψίας, οι γιατροί πιστεύουν πως η μπαταρία πέρασε μέσω του οισοφάγου σε μια αρτηρία του παιδιού.

Το κοριτσάκι είχε ακόμα δύο αδελφούλες και έναν αδερφό και η οικογένειά της, που τα βγάζει δύσκολα πέρα, χρειάστηκε οικονομική στήριξη για τα έξοδα της κηδείας…

Comment here