Νέο έτος με θεμέλια του ναού του Οσίου Θεοφάνους στη Νάουσα

Τη δέσμευση προς την Εκκλησία ότι μέσα στο 2016 θα μπουν τα θεμέλια του ναού του Αγίου Θεοφάνους έλαβε στην πρωτοχρονιάτικη κοπή της βασιλόπιτας του δήμου Νάουσας ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης, δίνοντας ένα κομμάτι στον εκπρόσωπο της εκκλησίας για τον λόγο αυτό. Το τυχερό κομμάτι της πίτας ήταν αυτό
των δημοτών, το οποίο παρέλαβε από τον δήμαρχο ο πρώην δημοτικός σύμβουλος γιατρός Γιάννης Ευθυμιάδης. Στα τσουρεκάκια το φλουρί έτυχε στον Λάζαρο Σερδαρίδη, σύζυγο της αντιδημάρχου Χρυσούλας Πασχούλα.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος μεταξύ άλλων ευχήθηκε μέσα στο 2016 να ξεπεραστούν όλα τα μεγάλα ζητήματα της Πολιτείας ώστε να μπορέσει να βοηθήσει την τοπική αυτοδιοίκηση να πετύχει τις προσδοκίες της, ενώ για τον δήμο της Νάουσας τόνισε ότι θα συνεχιστεί με ένταση η προσπάθεια να γίνει οικονομικά αυτόνομος.

Παρόντες από πλευράς επισήμων ο βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Απόστολος Αποστόλου, οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, αρχές και φορείς της πόλης και απλοί πολίτες.

http://eleytheriadhs.blogspot.gr/

Απάντηση