Το ήξερες; Πως θα ξεπαγώσεις εύκολα και απλά το κρέας!

Συνηθίζουμε να αφήνουμε το κρέας έξω από το ψυγείο αποβραδίς ή να το βάζουμε για μερικά λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων για να ξεπαγώσει. Όμως οι τακτικές αυτές είναι λάθος. Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας μέσα σε μερικά λεπτά χωρίς μάλιστα να ανησυχείτε για την εξάπλωση μικροοργανισμών στην κουζίνα σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγο ζεστό νερό και μερικά διάφανα σακουλάκια που κλείνουν.

 

Απάντηση