ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ – Δείτε τι έκαναν άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ παραμονές Πρωτοχρονίας

ΝΑ ΡΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ «ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ»… ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ…
ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΑΣΤΕΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΟΦΟΚΡΥΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ…!!!
 Μια συγκινητική πράξη – που ΑΞΙΖΕΙ να την δημοσιεύσουμε – εξελίχθηκε λίγο πριν τον ερχομό της νέας χρονιάς στα Νότια Προάστια. Για μία ακόμη φορά το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό του βοηθώντας έναν άστεγο του οποίου η ζωή κινδύνευε λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.
Η Ομάδα Δίας της Ηλιούπολης, (δύο μηχανές και τέσσερις αστυνομικοί), πήραν σήμα από το κέντρο προκειμένου να ελέγξουν ύποπτο άτομο το οποίο κινούνταν σε εγκαταλλελειμένη οικοδομή. Αυτό που αντίκρυσαν όμως, μόλις έφτασαν ήταν τραγικό. Ένας άστεγος άντρας σε άσχημη κατάσταση,

 προσπαθούσε να αντιμετωπίσει το δυνατό κρύο κουρνιασμένος σε μια γωνία.
 Η ομάδα αποφάσισε να δράσει άμεσα. Τον μετέφεραν στο σπίτι ενός συναδέλφου τους που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση προκειμένου να κάνει ένα ζεστό μπάνιο και να συνέλθει από το τσουχτερό κρύο. Του έδωσαν ζεστό φαγητό και καθαρά ρούχα και άρχισαν να επικοινωνούν με κοντινούς δήμους που διέθεταν θερμαινόμενους χώρους για την φιλοξενία αστέγων.
Στις εκκλήσεις τους ανταποκρίθηκε άμεσα ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης. Γύρω στις 11:00 το βράδυ ο αντιδήμαρχος κ. Κρητικός άνοιξε το Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού στο οποίο υπάρχει υποδομή για φιλοξενία αστέγων.
 Αυτή την στιγμή ο 55χρονος άστεγος άντρας έχει έναν καθαρό και ζεστό χώρο να κοιμηθεί μέχρις ότου οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου αναζητήσουν λύση στο πρόβλημα στέγασης που αντιπετωπίζει.
Ο χώρος στο πολιτιστικό κέντρο του Ελληνικού που διαμορφώθηκε άμεσα προκειμένου να φιλοξενήσει τον 55χρονο άστεγο
 Θερμά συγχαρητήρια στην Ομάδα Δίας η οποία υπερβαίνοντας τα υπηρεσιακά της καθήκοντα συνέδραμε, έτσι ώστε ο άνθρωπος που βρέθηκε εκτεθειμένος στα καιρικά φαινόμενα να νιώσει την ανθρώπινη φροντίδα και αλληλεγγύη…

Απάντηση