Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος επισκέφθηκε την «Πρωτοβουλία για το Παιδί» στη Βεργίνα, άκουσε τα κάλαντα από τα παιδιά, αντάλλαξε ευχές και έδωσε δώρα

Το «Σπίτι της Βεργίνας» του Σωματείου «Πρωτοβουλία για το Παιδί», που είναι αφοσιωμένο στην υπόθεση της προστασίας και της φροντίδας  παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη, επισκέφθηκε το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος συνοδευόταν από κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με  την Αρίστη Κουκουρίκου, Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, τον Κώστα Ασλάνογλου, γραμματέα Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και τον Φώτη Καραβασίλη, υποψήφιο Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας.

Τον κ. Θεοχαρόπουλο και το κλιμάκιο , υποδέχτηκε ο πρόεδρος της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί», Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος, μέλη του Δ.Σ. και στελέχη του «Σπιτιού της Βεργίνας» και ακολούθησε κατατοπιστική συζήτηση, τόσο επί του έργου της «Πρωτοβουλίας», όσο και των θεμάτων που καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίζουν, ενώ τέθηκε προς συζήτηση το νομικό πλαίσιο της αναδοχής των παιδιών.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος τόνισε πως το έργο της «Πρωτοβουλίας» όχι μόνο είναι αξιέπαινο, αλλά πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και, φυσικά, να στηριχθεί  από κάθε πλευρά. Έδωσε τα ειλικρινή του συγχαρητήρια για το σπουδαίο έργο που επιτελείται από εθελοντές και εργαζόμενους και δήλωσε πρόθυμος να προωθηθούν ζητήματα που χρίζουν νομοθετικής παρέμβασης.

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και το κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης άκουσαν τα κάλαντα από τα παιδιά, στα οποία ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μοίρασε δώρα, ενώ για τις ανάγκες λειτουργίας του χώρου, παραδόθηκαν υλικά καθημερινής χρήσης.

Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του Κέντρου Φιλοξενίας και ανταλλάχθηκαν ευχές με τα παιδιά και τους υπεύθυνους για «Καλή Χρονιά».

Απάντηση