7 πράγματα που τα αγόρια φοβούνται περισσότερο από μας

Μην περιμένεις να σου αποκαλύψει ένα αγόρι ότιφοβάται το παραμικρό, ειδικά πριν τον γνωρίσεις πολύ καλά. Δε μιλάμε για τον τύπο που φοβάται τις αράχνες ή τις κατσαρίδες, αυτό αργά ή γρήγορα θα φανεί όταν θα τον φωνάξεις να σε προστατεύσει και εκείνος αντίθετα θα χωθεί μέσα στην τσάντα σου για να γλιτώσει – ατρόμητος, όχι αστεία.

nervous-gif

Ο φόβος τους σχετίζεται με τις σχέσεις, τις γυναίκες, τις άβολες καταστάσεις, τις πρώτες κινήσεις, τα πρώτα αλλά και τα χιλιοστά ραντεβού, τις συζητήσεις περί σχέσεων, την απόρριψη, τα μηνύματα ”πρέπει να μιλήσουμε”. Ποιά πράγματα φοβάται ένα αγόρι περισσότερο κι από το τελευταίο κορίτσι του πλανήτη μας;

1. Να σε ακουμπήσει. Σιγά καλέ, δε θα σε φάμε. Πολύ πιο εύκολα θα τον ακουμπήσεις στο χέρι ή στον ώμο εσύ, δήθεν τυχαία όπως μιλάς, παρά αυτός. Για να βάλει το χέρι του στον ώμο σου, θα το σκεφτεί για κανένα μισάωρο και βάλε.

2. Να σου πει να βγείτε. Εσύ με το νάζι και το μπρίο σου, ακόμη και να φας απόρριψη θα το παίξεις cool σε τέτοιο βαθμό που ο άλλος θα νομίζει ότι δε σε νοιάζει καν. Αυτός θα το συζητήσει με τους κολλητούς του, τον αδερφό του, τη μαμά του, θα το σκεφτεί μέρες ή μήνες κι έπειτα θα σου προτείνει να βγείτε.

3. Μήπως και δεν απαντήσεις στο μήνυμα του. Κι αν έχουμε στείλει εμείς μηνύματα που δεν πήραν απάντηση! Να ήταν μόνο 1 και 2; Ε αυτός δεν την αντέχει την αναμονή και την απόρριψη, τη φοβάται όσο εσύ φοβάσαι το σπάσιμο του νυχιού σου. Νομίζεις ότι είναι πολύ άνετοι με το θέμα των μηνυμάτων, αλλά αν κάποια του κολλήσει στο μυαλό, γίνονται τρομερά αγχώδεις.

4. Το πρώτο φιλί. Αναρωτιέται μετά αν ήταν καλό, αν θα είναι το καλύτερο που σου έχουν δώσει, τί σκέφτηκες πριν/κατά τη διάρκεια/μετά το φιλί, τί μπορεί να είπες στις φίλες σου, αν θα ξαναβγείς μαζί του και πόσες ακόμη άκυρες ερωτήσεις.

5. Να μην είναι στα πάνω του στο κρεβάτι. Αυτό το καταλαβαίνω. Άντε μετά να πει στους φίλους του ότι κόμπλαρε εντελώς ή ότι ξεκίνησε να κάνει κάτι και το σταμάτησε από αμηχανία, θα τον δουλεύουν για μια ζωή μετά. Άσε που θα σκέφτεσαι βασικά εσένα και θα κάνει χιλιάδες σενάρια στο κεφάλι του. Επικρατέστερο σενάριο: να μη θες να τον ξαναδείς!

6. Την απόρριψη. Ανεξαρτήτως φύλου, κανένας άνθρωπος δε γουστάρει να τρώει Χ – θα ήταν σκέτη ανωμαλία άλλωστε. Ειδικά τ’ αγόρια όμως το παίρνουν τόσο κατάκαρδα πια όταν θα βρεθεί μια να τους το παίξει δύσκολη ή να μην πέσει με τα γλυκόλογα τους. Σαν να είμαστε πιο σκληραγωγημένες εμείς σε τέτοια θέματα, τι λες;

7. Αλλά και τη δέσμευση. Ε δεν είναι από τα πιο περίεργα πλάσματα; Από τη μία, δε θέλουν να μην τους θέλεις, από την άλλη δε θέλουν να τους θέλεις ασφυκτικά. Άντε βγάλε άκρη τώρα

Απάντηση