Τι ονειρεύονται να κάνουν οι γυναίκες στο κρεβάτι

Η γερμανική εφημερίδα καλεί τις εκπροσώπους του ωραίου φύλου να κάνουν ό,τι πιο τολμηρό τους περνάει από το μυαλό

Επτά τρόπους για να πειραματιστούν οι γυναίκες στο κρεβάτι παρουσιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild», καλώντας τις εκπροσώπους του ωραίου φύλου να κάνουν ό,τι πιο τολμηρό τους περνάει από το μυαλό.

1. Οι γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν δύο άντρες στο κρεβάτι τους. Ένας άντρας είναι καλός, αλλά δύο άντρες είναι καλύτεροι. Σκεφτείτε: Τέσσερα χέρια πάνω στο γυναικείο σώμα… διπλή απόλαυση.

2. Οι γυναίκες που προτιμούν να φιλούν γυναικεία χείλη. Ένας άντρας είναι καλός, δύο άντρες είναι καλύτεροι, όμως με μία γυναίκα είναι διαφορετικά. Εάν δεν θέλετε να ξαπλώσετε στο κρεβάτι με την καλύτερή σας φίλη, ετοιμαστείτε να προσφέρεται στον εαυτό σας μία συναρπαστική εμπειρία, φιλώντας ξένα γυναικεία χείλη.

3. Αυτές που θέλουν να χρησιμοποιήσουν δονητή. Με έναν δονητή έχετε τον πλήρη έλεγχο της απόλαυσης. Μάθετε τι σας ευχαριστεί περισσότερο για να το εφαρμόσετε με τον σύντροφό σας.

4. Όσες θέλουν να κάνουν one night stand. Τον κύριο δεν τον ξέρεις και πιθανότατα να μην τον ξαναδείς. Θα πρέπει όμως να είναι τουλάχιστον συμπαθητικός, έμπιστος και σέξι. Αποφύγετε τις κολακείες μετά το σεξ και εξαφανιστείτε σε χρόνο ρεκόρ.

5. Σεξ με… δεμένα τα χέρια. Αφήστε τον σύντροφό σας να σας κάνει ότι θέλει. Εσείς θα είστε ανίσχυρες απέναντι στον άντρα που έχετε στο κρεβάτι σας. Θα αισθανθείτε απερίγραπτο πάθος χωρίς να κουνήσετε ούτε το μικρό σας δακτυλάκι.

6. Ένα στα… γρήγορα. Τα ωραία λόγια και οι υποσχέσεις είναι περιττά. Δεν χρειάζεται να γδυθείς ούτε και να βγάλεις τα παπούτσια. Ο πόθος σε κυριεύει και σε λίγα λεπτά παίρνεις αυτό που θέλεις: φλογερό πάθος.

7. Για τις γυναίκες που επιδιώκουν συναισθηματικό δέσιμο κάνοντας σεξ: κάντε έρωτα με τον αγαπημένο σας και δείξτε του πόσο πολύ τον θέλετε.

Απάντηση