Λάδι στη φωτιά για τις «ανάρμοστες σχέσεις» του Κριστιάνο Ρονάλντο το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Μαρόκο

Έκλεισε σουίτα σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο μαζί με τον kickboxer Μπαντρ Χάρι, για τον οποίο φημολογείται ότι διατηρεί «στενές σχέσεις»

Νέο γύρο φημολογίας για τη σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον kickboxer Μπαντρ Χάρι πυροδοτεί το πρωτοχρονιάτικο πάρτι των δύο στο Μαρόκο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail το πάρτι θα γίνει στο Μαρακές ανάμεσα σε δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κατά τις πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Ajbar Al Yaum ο 30χρονος Πορτογάλος έχει ήδη κλείσει μια σουίτα των 2.400 βρετανικών λιρών το βράδυ στο πολυτελές ξενοδοχείο The Pearl Marrakech.

Ο Ρονάλντο αναμένεται να ταξιδέψει στο Μαρόκο με το ιδιωτικό του τζετ αμέσως μετά τον εντός έδρα αγώνα της Ρεάλ με την Ρεάλ Σοσιεδάδ και να επιστρέψει στην Ισπανία πριν τον αγώνα κόντρα στη Βαλένθια την Κυριακή.

Τη φωτιά για τη σχέση Ρονάλντο-Χάρι έβαλε ο Γαλλοιταλός αθλητικογράφος Daniel Riolo όταν σε αθλητική εκπομπή στη γαλλική τηλεόραση έκανε καυστικά σχόλια και υπαινιγμούς για τις ερωτικές προτιμήσεις του Πορτογάλου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το θέμα της εκπομπής ήταν «πώς περνούν οι αθλητές τον ελεύθερο χρόνο τους» και, όταν ήρθε η σειρά του Riolo να σχολιάσει, ανέφερε: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι κάνουν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και κατά πόσο οι δραστηριότητές τους έχουν αντίκτυπο σε αυτό. Πάρτε το παράδειγμα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Πετάει στο Μαρόκο τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα για να δει τον kickboxer φίλο του και να τον αγκαλιάσει. Αυτό τελικά μπορεί να έχει αντίκτυπο στις επιδόσεις του».

Απάντηση