Στη Μελίκη οι βουλευτές Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ – Μίλησαν και συζήτησαν με τον κόσμο (βίντεο)

Η Μελίκη ήταν ο δεύτερος σταθμός του κύκλου επαφών που πραγματοποιούν οι τρεις βουλευτές Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ με τον κόσμο του νομού.

Το βράδυ της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου 2015 οι κ.κ. Ουρσουζίδης, Καρασαρλίδου και Αντωνίου μίλησαν και στη συνέχεια έκαναν διάλογο με κατοίκους της περιοχής Μελίκης, σε ανοιχτή συγκέντρωση, στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου.

Τους τρεις βουλευτές συνόδευαν στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων ο πρώην Γραμματέας της ΝΕ, Δημήτρης Χαμπίδης ο οποίος μίλησε επίσης για τα αγροτικά ζητήματα.

Επίκεντρο των συζητήσεων και των όποιων “ενστάσεων” διατυπώθηκαν, ήταν το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το αγροτικό πετρέλαιο και το ζήτημα των επιδοτήσεων, ενώ τέθηκαν και άλλα ζητήματα, όπως αυτό των αποζημιώσεων από τον ΟΓΑ και τα ΠΣΕΑ.

Επίσης συζήτηση έγινε για το μέλλον και την προοπτική της απορρόφησης της παραγωγής επιτραπέζιων και συμπύρινων  ροδάκινων και τα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν.

Η συζήτηση κινήθηκε σε μάλλον χαμηλούς τόνους, οι αντιδράσεις που εκφράστηκαν ήταν όχι ιδιαίτερα έντονες, κινήθηκαν περισσότερο στα όρια της “μουρμουρας”, ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις όπου παρόντες από το ακροατήριο συνεχάρησαν του βουλευτές για το θάρρος τους να βγούνε και να μιλήσουνε στον κόσμο μέσα σε μια αρνητική γενική κατάσταση!!

XmaGoDf0je7hPxF1A2gZuJvBrYW634Ln-NfSl36Hy4bFVTEKjL71dtBpqChmJrIiR QrnTHdGsNjgIo7Mqv8JekmaxKVS5ihXB-SQ6xTaU29WlbBKf3wMCDqg1L05NRFPvt 65hdeSJmYkQRHrXgqZ9AuoxFcL1pIwtB-X5tyYHvVj83c9EweCFMGJZ4hdRs7qNn1

verianet.gr

Απάντηση