Τι κάνουν οι Γαλλίδες και είναι τόσο κομψές;

10 κανόνες στιλ που θα αναδείξουν τη Γαλλίδα που κρύβεις μέσα σου.
Είναι πάντα ανεπιτήδευτα κομψές και  στιλάτες χωρίς να προσπαθήσουν πολύ. Πώς τα καταφέρνουν; Έχουν κάποιους κανόνες στιλ στους οποίους είναι πιστές και φυσικά το αποτέλεσμα τις δικαιώνει.
1. Προτιμούν τον ασφαλή δρόμο του στιλ που είναι ο μινιμαλισμός και αφήνουν ένα μοναδικό κομμάτι στο σύνολο να τραβά την προσοχή.
2. Δε θα τις δεις ποτέ φορτωμένες με κοσμήματα και αξεσουάρ. Είναι υπέρμαχες του κανόνα ”less is more” και τον εφαρμόζουν σε κάθε τους εμφάνιση.
3. Είναι υπέρμαχες του preppy look με πουκαμισάκι μέσα από το πουλόβερ, cigarette παντελόνια και κλος φούστες που ανεμίζουν θηλυκά επάνω στο ποδήλατο.
4. Εφαρμόζουν τον κανόνα της ισορροπίας στο στιλ που κολακεύει πάντα τη σιλουέτα. Δηλαδή στενό τοπ με φαρδιά φούστα ή φαρδιές μπλούζες και πουλόβερ με pencil γραμμές.
5. Δεν λένε όχι στους τολμηρούς συνδυασμούς, αρκεί τα χρώματα να δένουν αρμονικά μεταξύ τους ή να ανήκουν στην ίδια χρωματική παλέτα.
6. Από τη ντουλάπα τους δε λείπει ποτέ το μαύρο φόρεμα που τις βγάζει ασπροπρόσωπες στις βραδινές τους εξόδους.
7. Αγαπούν το nude, αλλά αναγνωρίζουν τη δυσκολία του να φορεθεί σωστά. Στις πολύ μελαχρινές γυναίκες δείχνει φτηνό, ενώ τις πολύ ανοιχτόχρωμες τις κάνει αόρατες. Με τα κατάλληλα τρικ ωστόσο, δείχνει πολύ αριστοκρατικό.
8. Αποφεύγουν τα πολλά vintage κομμάτια μετά τα 50, καθώς προσθέτουν χρόνια.
9. Για τις casual βόλτες τα αθλητικά ή τα brogues και το σακίδιο είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά για τις επίσημες εξόδους προτιμούν τα μποτάκια και τις  μπαλαρίνες.
10. Καπέλα, πέρλες & μαργαριτάρια σε διαφορετικά μεγέθη, φουλάρια και μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου, αποτελούν διαχρονικά κομμάτια κλειδιά, σύμβολα  της απόλυτης φινέτσας.

Απάντηση